NIKOLA SE IGRAO SA PEJSERSIMA: Sjajni Jokić nadomak novog tripl-dabla, a OVAJ podatak će vas šokirati!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

denver

NIKOLA SE IGRAO SA PEJSERSIMA: Sjajni Jokić nadomak novog tripl-dabla, a OVAJ podatak će vas šokirati!

Srpski as pružio fenomenalnu partiju protiv sjajnog tima

Objavljeno:

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Indijana Pejserse rezultatom 117:109 na domaćem terenu.

Šampiona NBA lige sada ima skor od 28 pobeda i 13 poraza i drži treće mesto na Zapadu, dok su Pejsersi na 23 trijumfa i 16 uspeha i nalaze se na šestom mestu Istočne konferencije.

Srpski košarkaša Nikola Jokić odigrao je skoro savršenu partiju. On je utakmicu završio sa 25 poena, 12 skokova i devet asistencija, pa mu je jedno uspešno dodavanje falilo da dab-dabl bude novi tripl-dabl.

On je iz igre šutirao čudesnih 12/13 (sve za dva poena), a neverovatan je podatak da je za čitavu utakmicu samo dva puta šutirao sa linije penala (polovičan učinak).

Pored njega, Denver su predvodili Džamal Marej i Majkl Porter Džunior koji su takođe ubacili po 25 poena, Eron Gordon je imao dabl-dabl od 20 poena i deset skokova, dok je Kentevijus Koldvel-Poup bio poslednji dvocifreni sa 11 koševa.

Bivši košarkaš Nagetsa, kome je šampionski prsten uručen uoči meča, Brus Braun bio je najbolji u poraženom sastavu sa dabl-dablom od 18 poena i deset skokova, Badi Hild je ubacio 16, a Ajzeja Džekson, Benedikt Maturin, Endrju Nembard i Majls Tarjner su upisali po 12 poena, dok je dvocifren bio i Obi Topin sa 11 koševa.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.