PARTIZAN ĆE TRENIRATI NA BOŽIĆ: Obradović govorio o povredama pred Fenerbahčeu i borbi za top 8 Evrolige (FOTO)
Željko Obradović na utakmici Partizan i Krke, Foto: Starsport©

MNOGE TEME

PARTIZAN ĆE TRENIRATI NA BOŽIĆ: Obradović govorio o povredama pred Fenerbahčeu i borbi za top 8 Evrolige (FOTO)

Odigrali smo kako smo odigrali, veoma dobro prvo poluvreme, kasnije održali to, svi srećni i zadovoljni. Raspodelili minutažu i poene, rekao je Željko

Objavljeno:

Željko Obradović, trener Partizana izneo utiske posle ubedljive pobede nad Krkom u 15. kolu ABA lige.

- Odigrali smo kako smo odigrali, veoma dobro prvo poluvreme, kasnije održali to, svi srećni i zadovoljni. Raspodelili minutažu i poene - počeo je Obradović.

Željko Obradović na utakmici Partizan i Krke
Željko Obradović na utakmici Partizan i Krkefoto: Starsport©

Osvrnuo se na neke igrače u svom timu, pre svega na Tristana Vukčevića i Balšu Koprivicu.

- Tristan je starter već dugi niz utakmica i onda se postavlja pitanje, da li trener može nešto više da uradi? Da više pokaže poverenje prema nekome ako si stalno u petorci sa igračima koji su iskusni i koji mogu da ti pomognu da pokažeš sav taj talenat koji imaš. Evo i večeras je imao među najvećim minutažama. Balša Koprivica pomaže timu kada je koncentracija, ali to nije samo njegov problem. Svima je to problem - kaže Obradović.

Balša Koprivica na utakmici Partizana i Krke
Balša Koprivica na utakmici Partizana i Krkefoto: Starsport©

Otkrio je zatim da će tim imati na Božić trening kako bi se što bolje spremili za duel protiv Fenerbahčea u Istanbulu 9. januara od 18.30.

- Mi nemamo trening uopšte, mi što radimo 15 dana to nema nikakve veze sa procesom treninga. To je utakmica, proces regeneracije i to je to. Sutra ćemo imati trening. Na Božić ćemo imati trening kako bismo se pripremili za Fenerbahče - rekao je Obradović.

Detalj sa utakmice Partizana i Krke
Detalj sa utakmice Partizana i Krkefoto: Starsport©

Veliko je pitanje da li će za taj meč biti spremni Zek Ledej i Alen Smailagić koji večeras nisu bili u sastavu, dok se u tim vratio Uroš Trifunović.

- Videćemo u kom su stanju. Mislim da će Smailagić veoma teško da putuje, a za Zeka ćemo videti kako se oseća u nedelju i ponedeljak - istakao je Obradović.

Uroš Trifunović (levo) na utakmici Partizana i Krke
Uroš Trifunović (levo) na utakmici Partizana i Krkefoto: Starsport©

Upitan je da li bi naredni mečevi u Evroligi mogli da budu prelomni kada se radi o mesti koje vodi u plej-of elitnog takmičenja.

- Status top 8 se neće rešiti do poslednjeg kola. Bukvalno će se sve odlučiti u poslednjoj utakmici verovatno i koš razlika i međusobni učinak će biti od presudnog značaja. Meni to tako izgleda. Naravno to je košarka sve je moguće, ali meni ovo tako izgleda - zaključio je Obradović.

Bonus video:

00:49

Grobari, Partizan, Evroliga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.