OBRADOVIĆ OTKRIO DA SITUACIJA NIJE SJAJNA: Nemamo vremena za odmor, imamo probleme...
Željko Obradović, Foto: Starsport©

jasan

OBRADOVIĆ OTKRIO DA SITUACIJA NIJE SJAJNA: Nemamo vremena za odmor, imamo probleme...

Traži reakciju od svojih igrača

Objavljeno: 18:35h

Trener Partizana Željko Obradović kaže da njegova ekipa, posle loše igre i poraza u evroligaškom derbiju od Crvene zvezde, mora pre svega da pokaže "ogromnu želju" u predstojećem meču ABA lige protiv Krke.

Crno-beli će u subotu dočekati ekipu Krke, u utakmici 15. kola ABA lige.

- U ritmu smo igranja utakmica non-stop, praktično nemamo vremena za trening. Imamo i dosta igrača koji imaju određene probleme. Ali to nema nikakve veze, moramo imati najbolji mogući pristup - rekao je Obradović, prenosi klub.

- Posle loše odigrane utakmice protiv Zvezde u Evroligi, potrebno je da probamo da nađemo način kako bismo pokazali pre svega ogromnu želju koja mora biti prisutna u svakoj utakmici - dodao je on.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Uoči sutrašnjeg meča, bek crno-belih Danilo Anđušić je rekao da je to bitna utakmica kako bi se njegov tim vratio na pobednički kolosek.

- Sigurno Krka neće doći sa belom zastavom ovde, ostvarili su nekoliko jako bitnih pobeda što im je puno znači za pomeranje na tabeli iz zone ispadanja. Igraju bolje nego da početku sezone. Verujem da ćemo uz našu dobru igru doći do pobede, što je najvažnija stvar - istakao je Anđušić.

Crno-beli ovaj meč dočekuju kao drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa deset pobeda i četiri poraza, dok je Krka pretposlednja sa skorom 3/11.

Utakmica je na programu od 19.00, a ulaz u Beogradsku arenu je besplatan.

Bonus video:

01:27

Dožuer posle poraza od Zvezde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.