"BRATE, TO TI JE VEĆ DRUGI PUT!" Šou i posle meča, Šek do suza nasmejao Jokića! (VIDEO)
Šekil O'Nil/Nikola Jokić, Foto: Printscreen/YouTube/TNT Sports

car

"BRATE, TO TI JE VEĆ DRUGI PUT!" Šou i posle meča, Šek do suza nasmejao Jokića! (VIDEO)

Nikad ne odustajemo - istakao je Jokić pre nego što ga je O'Nil zasmejao

Objavljeno:

Nikola Jokić je oduševio kompletnu košarkašku javnost čudesnom trojkom u poslednjoj sekundi za pobedu Denvera na gostovanju Golden Stejtu, a među njima i jednog od najvećih fanova - Šekila O'Nila.

Legendarni Šek je za TNT Sports komentarisao meč sa jednako slavnim Čarlsom Barklijem koji je vrisnuo kad je lopta prošla kroz obruč.

U razgovoru sa Jokićem posle meča, O'Nil je nasmejao i junaka meča i Čaka jer je umesto na srpskom Somborcu nekoliko puta rekao "hvala" na ruskom - "spasiba".

Nikola je morao da ga ispravi:

- Ne, Šek, nije to, brate, ovo ti je već drugi put - burno je odgovorio Jokić, naravno u šali.

- Da, tako je, to je ruski, izvini - korigovao se O'Nil.

Ni ostali nisu mogli da sakriju smeh, da bi na kraju i oni uputili izvinjenje srpskom košarkašu. Taj momenat možete pogledati od 3.20 na snimku ispod:

Jokić je govorio i o samom meču.

- Jedan od najvećih preokreta koje smo napravili. Mislim da smo zaostajali 12 poena na 3:40 do kraja (bilo i 123:105 na 7:24 do kraja, prim.aut). Lep preokret za nas. Nismo odustajali. To je možda i naša najbolja karakteristika, nikad ne odustajemo - istakao je centar Denvera i dodao:

- Pokušavam da pobedim, tako je od kako sam došao u ligu. I kod kuće je bilo tako. Okej mi je da pronađem otvorenog čoveka ili ako sam to ja. Probali smo u četvrtoj četvrtini da radimo nešto što ima više smisla. Oni imaju sjajne šutere i morali smo da ih čuvamo malo drugačije. Odbrana je bila ključna u ovoj pobedi - zaključio je Jokić.

Bonus video:

01:06

Jokić pratio trku svog konja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.