Bio je veliki talenat srpske košarke i junior Partizana, a onda su mu navijači na utakmici slomili nogu! Ovo je njegova ispovest! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Espresu je otkrio svoju borbu

Bio je veliki talenat srpske košarke i junior Partizana, a onda su mu navijači na utakmici slomili nogu! Ovo je njegova ispovest! (FOTO) (VIDEO)

Njegova borba je inspiracija za svakog klinca koji trenira neki sport, on je probio blokade, on se rvao sa sopstvenom psihom i pobedio je

Objavljeno: 09:21h
Bojana Kontić

Narednih godina nizali su se uspesi, a Nemanji se predviđala sjajna karijera. Nažalost, u 21. godini, doživeo je izuzetno komplikovan prelom noge, koji ga je na neko vreme sprečio u ostvarivanju zadatih ciljeva i odvojio od košarkaškog terena.

Ovo je njegova priča!

- Te godine bio sam Slobodi iz Užica. Imali smo sjajnu sezonu iza sebe, klub je ušao u Superligu po prvi put i očekivao se veliki uspeh i u narednom periodu. Prvu utakmicu u novoj takmičarskoj godini nisam mogao da igram zbog zdravstvenih problema, tako da sam bio u civilu i pružao podršku svom timu sa klupe. Međutim tri minuta pred početak, delegat me je poslao na tribinu, među 1.500 do 2.000 ljudi. Inače zbog uspeha koji smo postigli u prethodnoj godini, utakmice su bile veoma posećene, pa se čak tražila i karta više. Sve vreme utakmica je bila neizvesna, a pobednik je odlučen u poslednjoj sekundi. Kako je postignut odlučujući koš u korist mog tima, euforično sam krenuo ka terenu da proslavim sa njima pobedu.

foto: Privatna arhiva
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.