"MOLIM VAS DA VERUJETE U PARTIZAN I DA MU NE SUDITE NA POLUSEZONI!" Ostoja Mijailović sumirao 2023. godinu
Promocija kalendara i novogodišnji kontel KK Partizan, Foto: Starsport©

"Hvala navijačima"

"MOLIM VAS DA VERUJETE U PARTIZAN I DA MU NE SUDITE NA POLUSEZONI!" Ostoja Mijailović sumirao 2023. godinu

Sa ovoga mesta se obraćam sedmi put i kad pogledam šta smo prošli od ponora do najvećih visina - plače mi se, rekao je predsednik crno-belih

Objavljeno: 20:29h

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan na promociji kalendara za 2024. godinu i novogodišnjem koktelu sumirao je godinu iza nas.

- Pre svega hvala što ste došli na ovo crno-belo porodično druženje. Ja se sa ovoga mesta sedmi put obraćam, dakle sedam godina sam na čelu kluba, to je pitanje časti, a ne nečega drugoga. Kada pogledam i pomislim šta smo prošli za ovih sedam godina kao crno-bela porodica, od jednog teškog ponora do velike organizacije koja je ostavila veliki trag prošle sezone, iskreno da vam kažem plače mi se. Verujem da se to radi i mojim kolegama koji su saborci sa mnom sedam godina - rekao je Mijailović.

Ostoja Mijailović na promociji kalendara i novogodišnjem koktelu KK Partizan
Ostoja Mijailović na promociji kalendara i novogodišnjem koktelu KK Partizanfoto: Starsport©

Dodaje da je 2023. godina bila jako uspešna i da su ciljevi ostvareni.

- Godina koja je ostala iza nas, bila je poprilično uspešna. To je godina u kojoj smo završili takmičenje u Evroligi sa uspešnim rezultatom, jednom velikom organizacijom, gde smo više od pola miliona ljudi dočekali u Evropi, a imali 397 miliona pregleda imali na raznim mrežama Evrolige. Osvojili smo ABA ligu nakon osam sezona i osam sezona verovanja crno-belih navijača. Hvala im od srca što su verovali da ćemo doći tamo gde pripadamo, a to je da budemo prvi u Jadranu i među najboljima u Evropi. Hvala prošloj generaciji na prošloj sezoni, celom stručnom štabu, ljudima iz kluba koji su radili da organizacija bude velika, sponzorima koji su uložili puno novca i navijačima koji su kupovali karte - istakao je Mijailović.

Ostoja Mijailović na promociji kalendara i novogodišnjem koktelu KK Partizan
Ostoja Mijailović na promociji kalendara i novogodišnjem koktelu KK Partizanfoto: Starsport©

Prvi čovek kluba poželeo je sreću crno-belima u nastavku sezone

- Ova sezona je u Evroligi počela uspešno, u ABA ligi je počela uspešno, izgubili smo nekoliko utakmica i s tim u vezi sam hteo da kažem da verujete ovim momcima, nemojte nam suditi na pola sezone, račune ćemo svoditi na kraju sezone. Želim vam uspešnu Novu godinu, Božićne praznike, a mi da svi više volimo i bodrimo naš Partizan, živi bili - zaključio je Mijailović.

Bonus video:

00:14

Grobari u Minhenu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.