"BILO JE ODVRATNO" - Stiv Ker pobesneo zbog Nikole Jokića!
Stiv Ker na meču Denver- Golden Stejt, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

žali se

"BILO JE ODVRATNO" - Stiv Ker pobesneo zbog Nikole Jokića!

Da sam navijač, ne bih želeo da gledam drugo poluvreme - rekao je trener Voriosa i selektor SAD

Objavljeno: 09:51h
Nedeljko Đukić

Jedan od božićnih NBA spektakala bio je sudar Denvera i Golden Stejta u Koloradu. Aktuelni šampion je na kraju slavio 120:114, a trener gostiju Stiv Ker je imao zamerke na suđenje.

Selektor SAD smatra da je suđenje postalo preoštro. To je poručio kada mu je saopšteno da je Nikola Jokić 18 od svojih 26 poena postigao sa linije slobodnih bacanja - bez promašaja.

- Imam problem sa načinom na koji izbacujemo defanzivu iz meča. Mi samo onemogućavamo igračima da budu na liniji faula. Da sam navijač, ne bih želeo da gledam drugo poluvreme. Bilo je odvratno - rekao je Ker na konferenciji za medije.

Nikola Jokić, Klint Kapela, Sadik Bej, Denver Nagets, Atlanta Hoks, NBA, NBA liga
foto: EPA/ERIK S. LESSER

Da Ker voli čvršću igru zna se i iz njegovih igračkih dana u ekipi sa Čikago Bulsa Majkla Džordana, a kao trener Voriorsa je razvio ubitačnu napadačku, trojkašku igru pre svega zasnovanu na Stefu Kariju i Kleju Tompsonu dok se u odbrani oslanjao na Drejmonda Grina koji je neretko prelazio ne samo liniju faula već i brutalno povređivao protivnike.

Zbog toga je trenutno na savetovanju i suspenziji do daljeg, a Ker ga je branio i samim tim ohrabrivao sve dok najgrublji igrač lige nije prevršio svaku meru.

Bonus video:

00:36

Nikola Jokić slavi titulu uz hit Ere Ojdanića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.