DOČEKAN RAŠIRENIH RUKU! Dvostruki osvajač Evrolige došao u Crvenu zvezdu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

specijalni gost

DOČEKAN RAŠIRENIH RUKU! Dvostruki osvajač Evrolige došao u Crvenu zvezdu! (VIDEO)

Razlog njihove posete je želja za upoznavanjem načina rada u mlađim takmičarskim selekcijama KK Crvena Zvezda i KK Koledž Beograd
Objavljeno:

Čuveni izraelski trener i dvostruki osvajač titule pravaka Evrope sa Makabijem, takođe i nekadašnji trener Olimpijakosa, Pini Geršon doputovao je u Beograd i gost je KK Crvena zvezda.

Grbović bez pardona po Partizanu i Čoviću: I idiot bi posle dve utakmice video...

Gospodin Geršon je u petak posetio školu košarke i upoznao se sa radom mladjih selekcija crveno-belih. Pini Geršon je doputovao u Beograd u društvu trenera mlađih nacionalnih selekcija Izraela.

SRBI NE MOGU DA GLASAJU: Jokićeva magija zbog koje je hala u Klivlendu ZANEMELA, u izboru za najbolju asistenciju godine! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

Razlog njihove posete je želja za upoznavanjem načina rada u mlađim takmičarskim selekcijama KK Crvena Zvezda i KK Koledž Beograd u kome živi i radii veliki broj mladih igrača iz cele Evrope.

NOVI REKORD! Neverovatni Janko Tipsarević je ušao u istoriju svetskog tenisa! (FOTO) Ovu priliku gospodin Geršon će iskoristiti kako bi u subotu pratio i utakmicu Mozzart Superlige između Crvene zvezde mts i FMP-a koja se od 15 časova igra u Železniku.

Kako je Milan Živadinović na utakmici Zvezde i Partizana postavio trend koji je kasnije primenjivao i Van Gal? (VIDEO)

POTVRĐENO! U Zvezdi ništa više neće biti isto, u junu dolaze novi ljudi u klub! (FOTO) Dolazak čuvenog stručnjaka i razlog njegove posete su još jedan pokazatelj vrlo kvalitetnog rada u mlađim selekcijama sistema KK Crvena zvezda mts, koji proizvodi igrače za nacionalne selekcije i prvi tim već godinama unazad.

BONUS VIDEO - Zvezdaši aplauzom pozdravljaju povređenog Hečera

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.