Grbović bez pardona po Partizanu i Čoviću: I idiot bi posle dve utakmice video...
Foto: Nebojša Mandić/Saša Pavlić Koky/Damir Dervišagić

Opet diže prašinu

Grbović bez pardona po Partizanu i Čoviću: I idiot bi posle dve utakmice video...

Nekadašnji as crno-belih je u svojoj novoj kolumni za "Ekspres" pisao o završnici ABA lige, početku Mozzart Košarkaške lige Srbije, Nebojši Čoviću i svom bivšem klubu
Objavljeno:

- Pa, čime, dragi Doktore? S par ulazaka u šesnaest ili onim masakrom od CSKA ili ovim devetim mestom? Možda, Doktore, misliš da su tri titule u ABA ligi dovoljne da se zahvati neki dinar više iz državnog bunara? Nije problem u bunaru, moj Doktore, nego u kofi kojom treba da zahvatiš. Još uvek je mala, treba ti veća, a treba ti i konopac i vitlo i, normalno, neko ko će okretati to vitlo.

foto: Saša Pavlić Koky

- Imaš ti sve elemente, ali još uvek ih nisi postavio kako treba. Za to je potrebno vreme, a i sam znaš kako vreme u košarci neumoljivo ističe.

- Uostalom, za sada Crvena zvezda i nema konkurenciju u regionu i nedodirljiva je, ali to je samo sada, u ovom trenutku, a sutra već ko zna? Iduća godina u Evroligi će biti potpuno drugačija zato što će sve ekipe biti bolje pripremljene za ovakav ligaški format takmičenja, posebno Makabi i Barselona, koji se nisu snašli ove sezone, tako da će i takmičenje biti mnogo teže. Ali u tome i jeste draž sporta ako me razumeš, Doktore, ili nisi pročitao Profesorovu lekciju kako se ide preko trnja do zvezda? Tamo se ne spominju budžeti, nego sportski principi, koji su uvek isti za sve učesnike.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.