GDE SU JOKIĆ I KARI U GOAT TRCI? Reči Stiva Kera će daleko odjeknuti! (VIDEO)
Stiv Ker, Foto: Profimedia

da li ste ovo očekivali?

GDE SU JOKIĆ I KARI U GOAT TRCI? Reči Stiva Kera će daleko odjeknuti! (VIDEO)

Slavni trener je učestvovao u okršaju dvojice velikana

Objavljeno:

Košarkaši Denver Nagetsa su nastavili sa pobedama u novoj sezoni, a prethodne noći su u svojoj "Bol areni" nadigrali nekadašnje NBA šampione Golden Stejt Voriorse.

Očekivano su najbolji u svojim timovima bili Nikola Jokić i Stef Kari.

Ratovali su Srbin i Amerikanac na terenu, a trener Voriorsa Stiv Ker je biranim rečima govorio o dvojici košarkaških velikana.

- Govorite o dva najbolja košarkaša u istoriji, ja ne znam gde su oni u odnosu na one najveće u ovom sportu, ali verujem da su tu negde. Obojica su veoma dobri igrači, unikatni, inspirisani su igrama starijih košarkaša, ali i oni su izgradili jedan svoj unikatni stil, zbog kojeg je lepo ih gledati i to je jedna od najlepših stvari u košarci što imate toliko igrača koji na različiti način mogu da dominiraju na terenu - rekao je Ker.

- Kada se radi o atleticizmu, svako priča o tome koliko možete da skočite, koliko brzo možete da trčite, ali ova dvojica imaju jedan specifični atleticizam koji se ne može objasniti, to je kordinacija, pregled igre, i sve ove karakteristike čine te vrhunskim igračem. Za mene su njih dvojica najbolji igrači u ligi - smatra trener Golden Stejta.

Podsetimo, Denver se trenutno nalazi na skoru 8-1, dok je Golden Stejt na 6-3.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.