NBA TAKAV PREOKRET NE PAMTI: Šampionski Klivlend se vratio posle -26, Lebron spremio metlu za Pejserse! (VIDEO)
Foto: Fonetap

Prestigao i Kobija

NBA TAKAV PREOKRET NE PAMTI: Šampionski Klivlend se vratio posle -26, Lebron spremio metlu za Pejserse! (VIDEO)

Najbolji igrač Kavalirsa je sam povukao tim u preokret nakon što je na poluvremenu njegov tim zaostajao 25 poena
Objavljeno: 09:38h

Pljuvali su svi po Lebronu Džejmsu i Klivlendu nakon prve dve utakmice plej-ofa kada su jedva izvukli pobede protiv Indijane kod kuće, ali su sada dokazali da su šampionska ekipa.

Kavalirsi su u trećem meču serije, koji se igrao u "Konseko Fild Hausu", uspeli da naprave istorijski preokret, tačnije treći najveći u istoriji plej-ofa, ali kada se pogleda rezultat na poluvremenu, to je onda najveći kambek u istoriji doigravanja.

foto: Fonetap

Aktuelni šampioni su slavili nakon što su u jednom momentu gubili sa 26 razlike, a na poluvremenu su zaostajali čitavih 25 poena za Pejsersima.

Međutim, u drugom delu je usledila rapsodija Lebrona i drugova. "Kralj Džejms" je samo u drugoj polovini meča ubacio 28 poena od ukupno 41 na celom i na to dodao 13 skokova i 12 asistencija.

Lebron je pretekao Kobija Brajanta na listi najuboljih košgetera u plej-ofu, pošto je stigao do 5.669, dok legenda Lejkersa ima 5.640.

foto: Fonetap

Interesantno je da je čitavu poslednju četvrtinu Klivlend igrao sa Kevinom Lavom i Kajrijem Irvingom na klupi. Njih dvojica su dali po 13 poena, kao i Smit i Fraj.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.