OBRADOVIĆ OTKRIO SITUACIJU SA AVRAMOVIĆEM: Evo zašto je igrao samo 9 minuta
Partizan-Igokea, Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

sada je sve jasno

OBRADOVIĆ OTKRIO SITUACIJU SA AVRAMOVIĆEM: Evo zašto je igrao samo 9 minuta

Iskusni stručnjak zadovoljan zbog novg finala

Objavljeno: 20:46h

Trener Partizana Željko Obradović se oglasio posle pobede nad Igokeom i plasmana u finale Superkupa ABA lige.

Crno-beli su odigrali tri sjajne četvrtine, a bi u poslednjoj pokvarili utisak.

- Radili smo jutros trening kao pripremu ove utakmice i objasnio sam igračima sve kvalitete igrača koje ima Igokea, i neke stvari koje igraju u odbrani. U prvom poluvremenu smo igrali tečno u odbrani i napadu, ispoštovali su sve što smo pričali. Treća četvrtina u egalu, tu ima i logike, a o zadnjoj ne bih trošio reči, nešto o čemu ćemo da pričamo sutra ujutru na sastanku i na treningu. Ekipa Igokee igra jako čvrsto, dobro su pokriveni na pozicijama sa igračima koji znaju da igraju pik-en-rol, imaju i šutere. Mislim da smo zasluženo pobedili i ušli u finale, na nama je da se pripremimo za sutra, ko god bio preko puta.

Otkrio je da je Avramović zaigrao uprkos povredi...

- Da, rekao sam vam da on ima tu povredu, natekao mu je malo zglob posle aviona. Trebalo mu je da odradi trening, neke stvari koje njemu prijaju. Uradio je sve, osetio se bolje i rekao je da može da pomogne timu. Za tih devet minuta, izuzetno korektno što se tiče svega.

Govorio je o pobedili minutaže.

- Superkup je takmičenje, tako da se igra dan za danom. Naravno da se vodi račune o minutaži i neuobičajeno je da se svi igrači koriste u prvom poluvremenu. Danas sam koristio sve osim Balše Koprivice. Prvo poluvreme je bilo odlično, drugo je bilo odrađivanje. Totalno nebitno, sada se okrećemo finalu.

Bonus video:

00:16

Partizan na zagrevanju

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.