ZBOG ISTE STVARI ZBOG KOJE NIJE HTEO U PARTIZAN - OTIŠAO U MILANO! Mirotić progutao svoje reči (FOTO)
Nikola Mirotić, Foto: Starsport©

ŠTA ĆE REĆI GROBARI?

ZBOG ISTE STVARI ZBOG KOJE NIJE HTEO U PARTIZAN - OTIŠAO U MILANO! Mirotić progutao svoje reči (FOTO)

Nekadašnji reprezentativac Španije nalazio se na korak od odlaska među crno-bele, ali je odbio "parni valjak" i potpisao za Olimpiju

Objavljeno:

Najveća košarkaška transfer saga ovog leta bio je Nikola Mirotić kog su u svojim redovima hteli i Crvena zvezda i Partizan.

Nekadašnji reprezentativac Španije nalazio se na korak od odlaska među crno-bele, ali odbio "parni valjak" zbog pritiska javnosti i pretnji između ostalog.

Nikola Mirotić
Nikola Mirotićfoto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rođeni Podgoričanin na kraju je potpisao za milansku Olimpiju, a sada je pokazao kontradiktornost.

- Želeo sam tim sa potencijalom za plasman na Fajnal-for, nemamo šta da krijemo i onda Olimpija zaslužuje da bude u vrhu Evrope. Razgovarao sam i sa bivšim igračima i dobio samo dobre informacije. Olimpija ima sjajne igrače, iskusne veterane, odličnog trenera, a takođe i savršen grad za život. Za moju porodicu, za moju decu. Ne volim da se osećam prijatno, želim pritisak, mora da postoji pritisak. Ovde sam deset dana i bio sam impresioniran klubom, kako funkcioniše, koliko ljudi radi da bi vas doveo u poziciju da igrate najbolje. To je nešto najbliže NBA klubu koji sam video u svojoj karijeri. Ovo je klub u koji igrači žele da dođu - rekao je Mirotić.

Bonus video:

01:38

Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.