SVE JE POTVRDIO: Zvezda dovela BRUTALNO pojačanje!
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

navijači oduševljeni

SVE JE POTVRDIO: Zvezda dovela BRUTALNO pojačanje!

Oglasio se saigrač novog košarkaša Zvezde

Objavljeno: 18:19h

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević, koji je inače poznat i kao navijač Crvene zvezde je prokomentarisao to što će njegov saigrač iz reprezentacije, Marko Simonović ubuduće nositi crveno-beli dres.

Jedan od najboljih igrača sa naših prostora je u intervjuu za "Mozzartsport" izjavio kako je tim sa Malog Kalemegdana napravio dobar potez i izneo niz pohvala na račun mlađeg kolege.

Nikola Vučević
Nikola Vučevićfoto: EPA-EFE/FRANCIS R. MALASIG

- Napredovao je dosta, pogotovo na fizičkom aspektu. Mogu slobodno reći da je jedan od najvrednijih igrača sa kojima sam radio. Ako mogu da kažem za sebe, među prvima sam svaki dan u sali, ali on je svaki put stizao pre mene i odradi teretanu i svoj individualni trening. Stvarno je igrač koji želi da napreduje i želi da sasluša, što je mnogo bitno za mladog igrača. Što se tiče njegovih kvaliteta, pametan je igrač koji igra sa mnogo energije. Veliki je takmičar, mnogo je popravio i tehniku šuta, a i unutrašnju igru, tako da mislim da je Zvezda dovela dobrog igrača i da može da im znači - rekao je crnogorski centar.

Istakao je i važnost strpljenja koje Duško Ivanović i Zvezda moraju imati za njega u predstojećoj evroligaškoj sezoni.

Marko Simonović
Marko Simonovićfoto: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

- Još je mlad i treba mu dati vremena, naravno, da se privikne, mada pre je igrao za Megu, tako da poznaje ABA ligu, ali za Evroligu treba malo vremena da se navikne, treba imati strpljenja za tako mladog igrača. Mislim da je Zvezda napravila dobar potez, a meni je drago i zbog njega da se vratio i potpisao za Zvezdu, tako da ću imati prilike da ga gledam i bodrim, a naravno i van terena smo prijatelji, pa mi je dodatno drago zbog njega - optimističan je Vučević.

Nikola Vučević je do sada nastupao za Orlando Medžik i Čikago Bulse u NBA ligi, a sada sa reprezentacijom Crne Gore je uspeo da izbori prolazak u narednu fazu takmičenja.

Bonus video:

00:15

Duško Ivanović sa porodicom

(Espreso/ Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.