ŠANSA ZA VEČITE? Fenerbahče OTERAO Bjelicu i Kalatesa!
Nemanja Bjelica, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

čistka

ŠANSA ZA VEČITE? Fenerbahče OTERAO Bjelicu i Kalatesa!

Fenerbhače se rešio dvojice iskusnih košarkaša

Objavljeno:

Generalni direktor Fenerbahčea Derija Jenijer rekao je da ekipa iz Istanbula više ne računa na srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu.

Bjelica je zbog problema sa povredom propustio gotovo celu prošlu sezonu zbog povrede, a sledeće sezone će morati da potraži novi klub. Isti je slučaj i sa Nikom Kalatesom.

Nik Kalates
Nik Kalatesfoto: Mehmet Eser / AFP / Profimedia

- Preneli smo i Nemanji Bjelici i Niku Kalatesu i njihovim menadžerima da ne mislimo na njih u našem planiranju ove godine - rekao je Derija Janijer, a prenosi Jurohups.

Bjelica i Kalates imaju važeće ugovore sa Fenerbahčeom, tako da će Srbin i Grk pokušati da otplate ceo ugovor sa klubom.

- Pošto su u pitanju igrači sa važećim ugovorom, obojica su počeli da treniraju sa nama. Pogledaćemo situaciju u narednom periodu - rekao je Jenijer.

Što se tiče Bjelice, za njega postoji priče oko njegovog povratka u Crvenu zvezdu, mada za sada nema naznaka da bi se taj transfer ostvario.

Sa druge strane za Nika Kalatesa je postojala priča da bi mogao da pojača Partizan, ali pošto su crno-beli doveli na mestu plejmejkera Pi Džej Doužera, mala je verovatnoća da bi doveli i Kalatesa u svoje redove.

Bonus video:

01:38

Bogdan pogodio iz nemoguće pozicije

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.