ALIMPIJEVIĆ DOVODI SRBINA U SVOJ STRUČNI ŠTAB: Kvalitetan rad preporučio ga Bešiktašu! (FOTO)
Dušan Alimpijević, Foto: Emilija Jovanović

STIŽE POJAČANJE

ALIMPIJEVIĆ DOVODI SRBINA U SVOJ STRUČNI ŠTAB: Kvalitetan rad preporučio ga Bešiktašu! (FOTO)

Tim iz Istanbula će se naredne sezone takmičiti u Evrokupu

Objavljeno: 16:56h

Doskorašnji kondicioni trener Mege, Marko Sekulić, posle šest godina napustio je redove beogradskog kluba i postao deo stručnog štaba Dušana Alimpijevića u Bešiktašu.

Alimpijević je nedavno postao trener istanbulskog tima, nakon što se rastao sa Bursom, a sada je sa sobom povukao i Sekulića koji će biti njegov saradnik u turskom velikanu.

Sekulić je na mestu kondicionog trenera Mege bio od 2017. godine, a u međuvremenu je istu ulogu obavljao i u reprezentaciji Srbije.

Kvalitetan rad preporučio ga je Bešiktašu, koji će se naredne sezone takmičiti u Evrokupu.

- U svojih 15 godina dosadašnje karijere, sigurno je da mi je ovih šest godina u Megi bilo najlepše. Da ne bih u nabrajanju nekog slučajno propustio, ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim trenerima i članovima stručnog štaba sa kojima sam zajedno radio, upravi kluba na ukazanom poverenju i obezbeđenim sjajnim uslovima za rad, svim igračima koji su za to vreme prošli kroz Megu na međusobnoj komunikaciji i poštovanju, kao i svim zaposlenima u hali Mega Factory koji su maksimalno bili posvećeni našim potrebama - rekao je Sekulić na rastanku i dodao:

- Svi su učinili da rad u Megi ne doživljavam samo kao posao, već kao i stil života i uopšte, da Megu doživim kao jednu veliku porodicu. Želim da verujem da sam Megi vratio bar deo onoga što je ona dala meni i veoma sam ponosan na sve što je urađeno u ovih 6 godina. Odlazim bogatiji za jedno veliko životno iskustvo i veliki prijatelja koje sam stekao ovde- istakao je on.

Njega će na mestu kondicionog trenera prvog tima Mege zameniti njegov dugogodišnji saradnik Pavle Tasić.

Sekulić je posle igračke karijere, tokom koje je nastupao za Užice, Zemun, Zlatibor, Javor, Crnokosu, Varda-Višegrad, Svislajon Vršac, Napredak, Mogren-Budva, Ulcinj i OKK Beograd, prvi trenerski angažman imao Slobodi iz Užica, a radio je kao kondicioni trener još u Polifarmu (Poljska), PBG Basketu (Poljska), Hemofarmu, zatim u odbojkaškim klubovima Volero (Švajcarska) i Alba (Rumunija).

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.