PANATINAIKOS NUDI BOGAT UGOVOR MIROTIĆU: Postoji ipak jedan mali problem! (FOTO)
NIkola Mirotić, Foto: Starsport©

nova ponuda

PANATINAIKOS NUDI BOGAT UGOVOR MIROTIĆU: Postoji ipak jedan mali problem! (FOTO)

Doskorašnji košarkaš Barselone je tokom subote izjavio da će karijeru nastaviti van Srbije

Objavljeno: 12:50h

Grčki Panatinaikos navodno je ponudio Nikoli Mirotiću platu od četiri miliona evra po sezoni, prenosi italijanski "Sportando".

Doskorašnji košarkaš Barselone je tokom subote obznanio da će karijeru nastaviti van Srbije, a svakako da su Atinjani prvi među favoritima za njegov potpis.

Međutim, postoji i "ali". Kako prenosi novinar pomenutog lista Alesandro Mađi, u Italiji su sve učestalije glasine o prelasku Tornike Šengelije u Grčku.

Kao da nije ni bilo saopštenja direktora Virtusa (za koji Šengelija nastupa) u kom je istakao da krilni centar ostaje u Bolonji.

- Zbog cele situacije oko Šengelije, primorani smo da reagujemo da razjasnimo da igrač nije na tržištu i da nikada nije bilo pregovora sa bilo kojim klubom oko transfera. Možemo da potvrdimo da Toko, koji ima važeći ugovor sa Virtusom, ostaje u našem klubu i za narednu sezonu - stajalo je u saopštenju koje je potpisao Luka Baraldi.

Kako dodaje Mađi, jedan transfer bi isključio drugi. Odnosno, jedno je sigurno – nećemo gledati Šenegeliju i Mirotića zajedno u Panatinaikosu.

U međuvremenu se pojavila informacija i da je prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos boravio u Beogradu gde je pregovarao sa Mirotićem, što je izričito negirao.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.