POTVRĐENO! KK Crvena zvezda objavila gde će igrati mečeve NAREDNE SEZONE
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

zvanično

POTVRĐENO! KK Crvena zvezda objavila gde će igrati mečeve NAREDNE SEZONE

Ono što je najavljano, sada je i usvojeno na redovnoj sednici

Objavljeno: 19:16h

KK Crvena zvezda održao je u sredu redovnu sednicu Skupštine kluba, a najvažnija odluka tiče se dvorane u kojoj će crveno-beli igrati naredne sezone.

Kako je saopšteno, redovnoj sednici prisustvovalo je 40 od 56 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od osam tačaka, a predsednik kluba Nebojša Ćović informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu takmičarsku 2023/2024

- Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći. Jednoglasno su usvojeni ciljevi prvog tima, a to je osvajanje trofeje u sva četiri takmičenja u sezoni 2023/2024. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti - stoji u saopštenju.

Nedović i Ivanović
Nedović i Ivanovićfoto: Starsport©

- Takođe, jednoglasno je od strane delegata usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda Meridianbet učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi jtd čiji je KK Crvena zvezda – suvlasnik! Sve utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet, igraće će se u narednoj sezoni u Beogradskoj Areni - navodi se.

Iz Zvezde su naveli da prodaja sezonskih karata startuje početkom septembra. - Članovi su informisani i o svakodnevnim aktivnostima kluba pred početak nove sezone, poput plana priprema, odigravanja utakmica na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru. Takođe, usvojen je predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima. Redovna sednica okončana je pitanjima članova Skupštine kluba, a nova redovna sednica održaće se početkom jeseni - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.