ISPLIVALO: Zvezda spremila PREKO dva miliona evra za Kampacovu zamenu!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

VELIKI NOVAC

ISPLIVALO: Zvezda spremila PREKO dva miliona evra za Kampacovu zamenu!

Crvena zvezda spremna da odreši kesu i dovede sjajnog plejmejkera

Objavljeno: 14:31h

Ukoliko ne bude većih preokreta Crvena zvezda će uskoro dobiti još jedno veliko pojačanje.

Naime, italijanski mediji preneli su da su crveno-beli ponudili Šabazu Nejpiru ogroman ugovor koji Olimpija iz Milana nije mogla da isprati.

Alesandro Mađi, novinar Sportanda i osnivač portala posvećen aktuelnostima u Olimpiji iz Milana, tvrdi da je Zvezda u Nejpiru videla idealno rešenje kao zamenu za Fakunda Kampaca.

Šabaz Nejpir
Šabaz Nejpirfoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

- Crvena zvezda je bila spremna da ponudi tri miliona evra Kampacu po sezoni i da ga time ubedi da ostane međutim on je izabrao povratak u Real i za manji novac. Za Šabaza Nejpira ponuda je daleko iznad dva miliona evra po sezoni, za dvogodišnji ugovor - piše Mađi.

Amerikanac je minulu sezonu završio u redovima Olimpije za koju ovaj italijanski novinar kaže da nije želela da isprati ponudu koju je Šabazu iznela Zvezda.

- Olimpija Milano, koja je imala nameru da zadrži Šabaza u svojim redovima, na kraju je odlučila da ne izjednaći ponudu Zvezde za košarkaša. Umesto toga, klub se okrenuo drugim opcijama - otkriva Mađi svoja saznanja.

Zvezda je u petak ozvaničila dva pojačanja, Džoela Bolomboja i Majka Tobija, a dan kasnije još jedno - Rokasa Gedraitisa.

Bonus video:

00:28

Delije vređaju Obradovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.