TRKA OKO MIROTIĆA JOŠ TRAJE: Zvezda povećala ponudu? (FOTO)
NIkola Mirotić na meču protiv Crvene zvezde, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

mnogo opcija

TRKA OKO MIROTIĆA JOŠ TRAJE: Zvezda povećala ponudu? (FOTO)

Puno timova zainteresovano je da dovede sjajnog košarkaša

Objavljeno: 15:13h

Otkako je Nikoli Mirotiću istekao ugovor sa Barselonom, konstantno se spekuliše u kom evropskom klubu bi mogao da nastavi svoju košarkašku karijeru. Ozbiljno je za njega zagrizla i Crvena zvezda, a u trku se uključio i Panatinaikos koji ovog leta pravi čuda na transfer pijaci.

Definitivno će Mirotić napustiti Barselonu, onog trenutka kada se dogovori sa Kataloncima oko isplate ugovora, a potom bi trebalo da se priključi novoj ekipi. Jedino je još uvek nepoznato, ko će imati najviše sreće i resursa da sjajnog košarkaša primi u svoje redove. Spominju se mnogi klubovi. Olimpijakos, Monako, Panatinaikos, a u priči su i večiti iz naše zemlje, Crvena zvezda i Partizan.

Crveno-beli iz Pireja su za Mirotića ponudili 6.500.000 evra, a sada se u trku uključio i PAO koji nudi čitav milion više, dakle 7.500.000 za dve godine ugovora.

Nikola Mirotić
foto: EPA/Enric Fontcuberta

Zanimljivo je i saznanje da je Crvena zvezda pojačala svoju ponudu i u nedelju poslala novu Nikoli Mirotiću i njegovim agentima. Veoma je neizvesno kada je u pitanju nova sredina Nikole Mirotića, a ako se na sve doda činjenica da postoji i nekoliko NBA ekipa koje su zainteresovane za reprezentativca Španije crnogorskog porekla, onda se ova priča dodatno komplikuje.

Ono što je navijačima Zvezde probudilo nade da bi mogli da vide Mirotića na Malom Kalemegdanu jeste činjenica da je u subotu uveče sleteo na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu.

BONUS VIDEO:

00:14

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.