Iznenadno saopštenje Crvene zvezde i Čovića sat vremena posle ponoći! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

Pitaju - Ko nas to deli?

Iznenadno saopštenje Crvene zvezde i Čovića sat vremena posle ponoći! (VIDEO)

Crveno-beli su osetili potrebu da se oglase nakon najnovijih dešavanja
Objavljeno: 08:34h

UHVATITE 100 SELFIJA, A USTA NE OTVORITE! Delije istakle parolu koja će zaboleti mnoge, a posebno one koji su zviždali Olimpijakosu! (FOTO)

- KK Crvena zvezda mts već drugi put u kratkom vremenskom periodu je primoran da se obrati javnosti, jer atmosfera koja se stvara oko našeg kluba i crveno-bele boje, navodi na jednostavno pitanje - Ko to pokušava da nas deli?

foto: Espreso

Prva poruka je bila brutalna, a Delije su posle toga imale još žešću za navijače Zvezde koji su zviždali Olimpijakosu! (FOTO)

Uvek su nas učili da igramo pošteno, da verujemo do kraja uz naš i u naš klub, da nema malih i većih Zvezdaša, da smo jedna boja... i zato smo jedinstveni, zato smo Crvena zvezda!

KK Crvena zvezda mts je sada redovni osvajač regionalnih i domaćih takmičenja, i potpuno ravnopravan učesnik Evrolige! Ponos zemlje iz koje dolazi i koju predstavlja...već smo upozoravali da taj uspeh „nekima" smeta!

foto: Beta/Branislav Božić

Zato možda i ne iznenađuju "čudna" dešavanja na koja smo ukazivali prethodnih nedelja, a koja kulminiraju nakon naše utakmice sa "Olimpijakosom" našim bratskim klubom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.