"SRBIJA NIJE IMALA ŠANSU!" Maljkovićeva surovo iskrena posle DEBAKLA (VIDEO)
Marina Maljković, Foto: Starsport©

"OVO JE REALNOST"

"SRBIJA NIJE IMALA ŠANSU!" Maljkovićeva surovo iskrena posle DEBAKLA (VIDEO)

Mogle smo da budemo bolje i jako je ružno da izgubite sa ovakvom razlikom, rekla je selektorka našeg nacionalnog tima

Objavljeno:

Marina Maljković, selektorka Srbije govorila je posle ubedljivog poraza od Belgije 83:53 u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Ljubljani.

- Ništa, ekipa Belgije je veliki favorit i imaju najboju igračicu Evrope koja apsolutno dominira i potpuno zasluženo su došli do ove pobede i ovo je realnost. One su nas kao mi onda Slovačku pobedle i spustile na zemlju još u prvoj četvrtini i uz to imale 60% za tri poena, a mi sve promašili i teško je pričati o bilo čemu kada izgubiš 40 razlike. Čestitam Belgiji, jasno je zašto su glavni kandidati za zlato - rekla je Maljkovićeva.

Motivacija?

- To se ne dovodi u pitanje, već naše stanje i videli smo već stanje Tine Krajišnik i Crvendakić koja je propustila prvi deo i to se vidi... Francuska ili Crna Gora nema tu ništa lakše ili teže biće preteško ma ko da bude i naravno da je ogroman cilj da izborimo barem kvalifikacije za Pariz - istakla je Maljkovićeva za Sport klub.

Imala je selektorka poruku za kraj.

- Desilo se to da smo u prvoj četvrtini pustili njih i kao što smo pominjali isto kao duel nas i Slovačke i nismo mogli da se vratimo. Teško je. Imamo igračice koje su već igrale velika takmičenja i šok je kada si svestan da nemaš više taj neki tim koji može da dobija ovakve utakmice i u svakom slučaju čestitam im, a mogle smo da budemo bolje i jako je ružno da izgubite sa ovakvom razlikom i mislim da je svima jasno da nije postojala nikakva šansa da Srbija pobedi - zaključila je Maljkovićeva.

Bonus video:

00:20

Zagrevanje košarkašice Srbije pred meč sa Britankama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.