NASTAVLJA SE SAGA: Odjeknulo novo saopštenje JSD Partizan!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

zanimljivo!

NASTAVLJA SE SAGA: Odjeknulo novo saopštenje JSD Partizan!

Ko je predsednik JSD Partizan?

Objavljeno: 15:39h

Prvi osnovni sud u Beogradu poništio odluku o imenovanju Ostoje Mijailovića za predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan donetu u septembru prošle godine.

Zbog ovih navoda zvaničnim saopštenjem oglasilo se JSD Partizan, a saopštenje prenosimo u celosti:

- Imajući u vidu da advokati Sportskog društva Partizan još uvek nisu dobili pismeni otpravak presude, u ovom trenutku možemo samo da vas informišemo da je u pitanju prvostepena presuda koja se odnosi na skupštinu Sportskog društva Partizan koja je održana dana 13.09.2022. godine, a kojom je samo delimično usvojen tužbeni zahtev i na koju imamo pravo žalbe, kao i da je novo rukovodstvo Sportskog društva Partizan izabrano na sednici skupštine dana 17.03.2023. godine, a na osnovu koje je predsednik Ostoja Mijailovic registrovan u Agenciji za privredne registre. Posebno naglašavamo da predstavnici Fudbalskog kluba Partizan konstantno podnose tužbe protiv Sportskog društva Partizan navodeći da su članovi istog, dok u javnosti i pred Agencijom za privredne registre iznose informacije da su istupili iz Sportskog društva Partizan, odnosno da nisu više njegov član, čime namerno dovode u zabludu kako državne organe, tako i navijače Partizana.

JSD Partizan
JSD Partizanfoto: JSD Partizan

U pitanju je odluka Agencije za privredne registre po dopunjenoj registracionoj prijavi privremene uprave Fudbalskog kluba Partizan, koju je imenovalo Sportsko društvo Partizan dana 03.05.2023 godine, a u kojoj je dostavljena sva neophodna dokumentacija koju je zahtevala Agencija za privredne registre, uključujući dokaz da je Fudbalski klub Partizan član Sportskog društva Partizan od osnivanja do danas. Nažalost, Agencija za privredne registre smatra da je registraciona prijava morala biti snabdevena pečatom Fudbalskog kluba Partizan, iako je isti prisvojen od strane lica iz dosadašnje uprave i samim tim nedostupan. Iz tog razloga, poštujući odluke državnih organa, uložićemo žalbu na predmetnu odluku, jer smatramo da fizičko prisvajanje pečata od strane bivše uprave ne može biti razlog da ne bude registrovana nova legano imenovana privremena uprava.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.