Jokić ostavio trenera Indijane u čudu, a Meloun je rekao koja je zastrašujuća stvar u vezi sa Srbinom!
Foto: Profimedia

Fenomen

Jokić ostavio trenera Indijane u čudu, a Meloun je rekao koja je zastrašujuća stvar u vezi sa Srbinom!

- Njegova košarkaška inteligencija je vanserijska i van svih šablona. Mi smo ga upoređivali sa Bilom Voltonom u najboljim danima. Nagetsi sa njim odrađuju perfektan posao igrajući tako - rekao je posle meča Mekmilan
Objavljeno: 08:14h

Nikola Jokić je čudo od igrača i to nije više nikakva tajna! Srpski reprezentativac "ubija" svojom košarkom, inteligencijom i rešenjima u napadu koja samo njemu mogu da padnu na pamet, a to su na svojoj koži osetili igrači, treneri i navijači Indijane prethodne noći. "Džoker" je u "Konseko Fildhausu" priredio vrhunsku košarkašku predstavu, ali i čas iz "magične igre pod obručima" svim prisutnima i onima koji su utakmicu gledali preko TV-a predvodivši Denver do nove važne pobedu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Srpski fenomen" je postigao 30 poena, uhvatio 17 lopti i podelio 5 magičnih asistencija uz ključnu pogođenu trojku, a sve to je impresioniralo čak i trenera Pejsersa Nejta Mekmilana koji nije znao kojim rečima da opiše Srbina. - Njegova košarkaška inteligencija je vanserijska i van svih šablona. Mi smo ga upoređivali sa Bilom Voltonom u najboljim danima. Nagetsi sa njim odrađuju perfektan posao igrajući tako - rekao je posle meča Mekmilan koji smatra Jokića za jednog od najboljih asistenata lige među visokim igračima.

Naravno, njegov trener Majk Meloun vrlo dobro je upoznat sa njegovim kvalitetima, ali i njega ponekad Nikola iznenadi sa rešenjem koje pronađe na parketu. - Nekako je to kao da jedva čekate da vidite šta će da uradi sledeće. Gledanje njega kako igra leči, užasno je zabavno igrati s njim i ono što je zastrašujuće jeste što znate da će postajati sve bolji i bolji. Napravio je svoje ime i to što igra na tako visokom nivou je zaslužio zbog njegove radne etike - rekao je trener Denvera, Meloun. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.