JOKIĆ RAZBIO PEJSERSE: Zatrpavao koš Indijane, skakao, asistirao... A na kraju je i REŠIO UTAKMICU! (VIDEO)
Foto: AP

Srbija ima superstara

JOKIĆ RAZBIO PEJSERSE: Zatrpavao koš Indijane, skakao, asistirao... A na kraju je i REŠIO UTAKMICU! (VIDEO)

Nikola je vodio svoj tim do velike pobede sa 30 poena, 17 skokova i 5 asistencija
Objavljeno: 09:36h

Ok, znate da je Nikola Jokić neverovatan igrač. Niste znali da je od sinoć još veća zvezda u NBA! Videli su to čudo svojim očima i navijači Indijane.

Srbin je predvodio svoje Nagetse do još jedne veoma bitne pobede, protiv Indijana Pejsersa. Rezultat je bio na kraju 125:117, a Nikola je zabeležio 30 poena, 17 skokova i 5 asistencija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Koliko ga je teško čuvati, postalo je odmah jasno svim igračima Indijane. Ako mu ne priđeš, on šutira i daje koš, ako mu priđeš, on te zaobiđe i da koš. Ako ga pustiš pod koš, nagura te unutra i položi. Ako ga ne pustiš, uradi ti ono iz prethodne rečenice. Ako ga udvojiš, ostaje ti slobodan igrač, a Nikoline lopte imaju oči.

Sve u svemu, nije slučajno što Nagetsi imaju najbolji napad u NBA otkad je Nikola postao starter (da, bolji od Voriorsa).

Što je još bitnije, Jokić je sinoć pokazao da ima "klač", odnosno "petlju" (ima još jedna reč na srpskom, ali nećemo ovde da je koristimo), kad se utakmica rešava.

Evo najbitnijih detalja iz utakmice:

Naime, Pejsersi su uspeli pri kraju utakmice da priđu na par poena razlike, i Jokić je onda uzeo stvari u svoje ruke. Prvo jedan na jedan, pa onda trojka sa 8 metara, i gotovo.

Inače, kod Denvera dobri su bili i Vilson Čendler sa 24 poena i Danilo Galinari sa 21 poenom.

Kako je igrao Nikola Jokić, možete videti na sledećoj strani:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.