DA LI SE SLAŽETE? Spolstra uporedio Majami sa Novakom Đokovićem!
Erik Spolstra, Foto: EPA/Rhona Wise

ZANIMLJIVO

DA LI SE SLAŽETE? Spolstra uporedio Majami sa Novakom Đokovićem!

Srpski teniser je u nedelju na Rolan Garosu osvojio rekordni 23. Grend slem i tako ispisao nove stranice teniske istorije

Objavljeno:

Trener Majami Hita Erik Spolstra pokazao je koliko ceni Novaka Đokovića.

Srpski teniser je u nedelju na Rolan Garosu osvojio rekordni 23. Grend slem i tako ispisao nove stranice teniske istorije.

Novak Đoković
foto: JB Autissier / imago sportfotodienst / Profimedia

Nakon meča je izjavio "Uzmi stvari u svoje ruke, veruj i stvori je (budućnost)", što je jedan novinar na pres konferenciji Majami Hita citirao u pitanju za Spolstru zbog zaostatka 1-3 u finalu NBA lige protiv Denver Nagetsa.

- U stvari upravo smo to čitali. Pričao je o "Mamba mentalitetu". Kakva spektakularna pobeda i karijera. Pričao je o mentalnoj strani igre. Mi imamo mentalno vrlo jak tim. Verujemo u to. Imamo veliki cilj i sa naše tačke gledišta, ništa se nije promenilo. Vrlo je izazovno osvojiti tu ultimativnu titulu. Imamo vrlo tvrdoglavu i prkosnu grupu, i mislim da je dobro s vremena na vreme imati malo prkosa - rekao je Spolstra.

Majami gostuje Denveru u utorak od 2.30, a Nagetsi vode 3:1 u seriji i potrebna im je samo jedna pobeda kako bi obezbedili prvu titulu u svojoj istoriji.

Bonus video:

00:53

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.