JOKIĆ I DRUGARI KONAČNO DOBILI RIVALA U VELIKOM FINALU: Srbija neće spavati, udariće Nikola na Nikolu! (VIDEO)
Majami - Boston, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

ubedljiv trijumf!

JOKIĆ I DRUGARI KONAČNO DOBILI RIVALA U VELIKOM FINALU: Srbija neće spavati, udariće Nikola na Nikolu! (VIDEO)

Majami Hit nije dozvolio Bostonu da uđe u istoriju

Objavljeno: 07:22h

Košarkaši Majami Hita pobedili su Boston Seltikse 103:84, u sedmoj utakmici finala Istoka i plasirali se u veliko finale gde ih čekaju Denver Nagetsi.

Srbija će biti budna noćima jer ćemo gledati i srpski derbi, pošto će na jednoj strani biti Nikola Jokić, a na drugoj Nikola Jović.

Imali su Seltiksi priliku da ispišu istoriju kao jedina ekipa koja je preokrenula sa 0:3, ali nisu uspeli. Možda bi sve bilo drugačije da se najbolji igrač Seltiksa Džejson Tejtum nije povredio na samom startu utakmice.

On je nastavio da igra, do kraja meča nije bio prepoznatljiv i često imao bolnu grimasu na licu.

Majami je odigrao sjajnu utakmicu vrednu finala, ponovo su šutirali 50 odsto za tri poena i 49 sveukupno iz igre, sa druge strane Seltiksi su šutirali skromnih 39 iz igre, i 21 odsto za tri poena.

Boston je vodio u prvih osam minuta meča, nakon čega je Majami "preuzeo kormilo" vodivši u jednom trenutku i sa maksimalnih 23 u poslednjoj deonici.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Batler sa 28 poena, pratio ga je Martin ubacivši 26, dok je Adebajo imao 12 poena, 10 skokova i sedam asistencija.

Kod Seltiksa, Braun je postigao 19 poena, ali je imao i osam izgubljenih lopti, kao i očajnih 8-23, dok je Tejtum postigao samo 14 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.