JOKIĆ I DENVER MOGU DA ZAVRŠE POSAO U FINIKSU: Sansi i dalje bez Pola, ali još 2 startera u problemu!
Košarkaši Finiks Sansa, Foto: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

desetkovani?

JOKIĆ I DENVER MOGU DA ZAVRŠE POSAO U FINIKSU: Sansi i dalje bez Pola, ali još 2 startera u problemu!

Šesti duel Finiksa i Denvera na programu je u petak u 4 sata ujutro po srednjoevropskom vremenu

Objavljeno: 09:06h

Denver srpskog centra Nikole Jokića u sredu ujutro po srednjoevropskom vremenu je došao nadomak plasmana u finale Zapadne konferencije NBA lige, a pred šestu utakmicu u Finiksu, Nagetsi su dobili dobre vesti.

Domaći Sansi će kao i u prethodne tri utakmice serije biti bez prvog organizatora igre, Krisa Pola. Čuveni CP3 je u drugom meču povredio levu preponu i postajala je mogućnost da će se oporaviti za šesti duel, ali se to ipak nije desilo, potvrdili su iz Finiksa.

Međutim, tim iz Arizone ima još problema jer su najbolji igrač Devin Buker i prvi centar Diandre Ejton takođe zadobili povrede u petom meču.

Buker je nezgodno doskočio krajem prve četvrtine i povredio skočni zglob leve noge. Vidno je šepao u svlačionici na poluvremenu, ali je rekao da se oseća dobro. U nastavku mu je procenat šuta značajno opao. Do pete utakmice sa Denverom, Buker je u ovom plej-ofu postizao u proseku 36,8 poena uz šut iz igre 61,7%, a tzv. pravi šut iz igre 71,1% - što je najbolji učinak u istoriji.

Ipak, trener Monti Vilijams je najavio da će "Buk" igrati, a nada se da će isto biti i sa Ejtonom, mada će povredu rebra prvog pika 2018. još jednom proveriti na dan meča.

Šesti duel Finiksa i Denvera na programu je u petak u 4 sata ujutro po srednjoevropskom vremenu.

Bonus video:

00:26

Navijači Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.