LUUUD MEČ U OUKLENDU: Kari umalo TRAGIČAR, Golden Stejt izjednačio protiv Sakramenta! (VIDEO)
Stef Kari, Foto: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

SPEKTAKULARNO

LUUUD MEČ U OUKLENDU: Kari umalo TRAGIČAR, Golden Stejt izjednačio protiv Sakramenta! (VIDEO)

U četvrtom susretu u Ouklendu gledali smo pravu dramu u završnici, a na kraju je šampion slavio trijumf rezultatom 126:125

Objavljeno: 00:38h

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa izjednačili su na 2-2 protiv Sakramento Kingsa u plej-of seriji zapadne konferencije.

U četvrtom susretu u Ouklendu gledali smo pravu dramu u završnici, a na kraju je šampion slavio trijumf rezultatom 126:125.

Na kraju je umalo od junaka tragičar postao Stef Kari koji je napravio niz gluposti u završnici, a Sakramento je imao šut za pobedu koji nije iskoristio.

Kari je u četvrtoj četvrtini ušao u svoju zonu, pogodio nekoliko trojki kojima je vodio Golden Stejt ka trijumfu i na 40-ak sekundi pre kraja rezultat je bio 126:121 za domaće.

Tada je Kari tražio tajm-aut koji njegov tim nije imao, potom je Dieron Foks pogodio trojku preko Drejmonda Grina za 126:125, da bi izgubio loptu u poslednjem posedu i dodelio je Sakramentu napad za pobedu na 10 sekundi pre kraja.

Doslovno je Kari "servirao" trijumf Kingsima, ali je istupio Drejmond Grin koji je odigrao maestralnu odbranu na Foksu, nije mu dozvolio šut, pa je morao da ide pas na Harisona Barnsa i on je šutirao iz teške pozicije i promašio.

Usledila je velika erupcija oduševljenja u "Čejs" centru, a serija se sada vraća u Sakramento koji još uvek ima prednost domaćeg terena u ovoj seriji.

Foks je bio najbolji pojedinac susreta sa 38 poena, devet skokova i pet asistencija, a pratio ga je Marej sa 23, te Monk sa 16 i Sabonis sa 14 poena.

Pobednički tim predvodio je pomenuti Kari sa 32 poena, a na kraju nema srećnijeg od njega jer su Voriorsi preživeli njegove greške u završnici.

Istakli su se još Klej Tompson sa 26, DŽordan Pul sa 22, te Endrju Vigins sa 18 poena.

Drejmond Grin je ostvario dabl-dabl sa 12 poena, 10 skokova i sedam asistencija, uz ključnu odbranu u poslednjem napadu na Dieronu Foksu.

00:07

Jokić se igra sa ćerkicom

(Espeso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.