GROBARI ĆE OVO SHVATITI KAO BOGOHULJENJE! Vuletić sumnja u Obradovića: Što se nije vratio u Partizan pre 5 godina?
Željko Obradović/Vladimir Vuletić, Foto: Starsport©

auuu

GROBARI ĆE OVO SHVATITI KAO BOGOHULJENJE! Vuletić sumnja u Obradovića: Što se nije vratio u Partizan pre 5 godina?

Bivši potpredsednik FK Partizan smatra da u toj Žocovoj odluci nije bilo samo ljubavi prema crno-belima

Objavljeno: 11:18h

Navijači Partizana nisu dobili nijedan jak razlog da ove sezone slave uspehe fudbalskog kluba, ali su zato ozareni plasmanom košarkaškog u plej-of Evrolige.

Konačno su od nove godine crno-beli zaigrali kako je zamislio Željko Obradović otkako se vratio na mesto trenera Partizana, a "Grobari" ga od tog momenta slave kao spasioca.

Ipak, Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, smatra da u toj njegovoj odluci nije bilo samo ljubavi prema klubu.

Vladimir Vuletić
foto: Kurir / Stefan Stojanović

To je objasnio u gostovanju na televiziji "Nova S", gde je govorio o dugu košarkaške sekcije crno-belih.

- Kao što to ne Njegoš kaže: "Nebo nema bez groma cijenu." Tako isto, bez crne, bela ne bi vredela. Ono jedino što je belo u Partizanu u ovom trenutku je čovek koji se vratio – Željko Obradović. Jeste čovek koji se sticajem okolnosti vratio... Partizan je Željko Obradović. Partizan je kao brend u tom pogledu kao brend Željka Obradovića - počeo je Vuletić i nastavio:

- Reći ću vam zašto sumnjam u povratak Željka Obradovića, a vi možete da me spalite na lomači. U vreme kada se vratio Željko Obradović bila je korona, nemojte to zaboraviti. Završavala se korona. U tom periodu, dvoranski sport je bio devastiran. Ne samo košarka, dvoranski sport u načelu. U prvoj godini su i dalje nošene maske, bile su poluprazne dvorane... Željko Obradović nema nijedan posao u tom momentu. Nijedan klub Evrope nema te budžete... S budžetima s kojima je raspolagao Željko Obradović, osim Partizana, govorim kasnije. Sa svim tim budžetima i drugi treneri bi dobro prolazili.

Željko Obradović
foto: Starsport©

- Govorim o činjenici da te budžete posle korone niko više nije mogao ni da pomisli da ostvari. Nisam siguran da je mogao da bira gde će da radi. Za manje novca, za dosta manje novca. Onda se odlučio, vrlo mudro, kao partizanovac, kada već ne može da radi za ozbiljan novac, onda ću da radim za klub koji volim i njega ću da vratim na staze slave. To nije plemenito jer je korona sprečila da on negde drugo uzme veći novac. Zašto se nije vratio pre pet godina u Partizan? Ne sporim ništa ovde o veličini Željka Obradovića - zaključuje Vuletić.

Bonus video:

01:45

Avramović posle VELIKE POBEDE nad Panatinaikosom: Drugo poluvreme prava slika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.