NEZAUSTAVLJIVI BUKER BROJAO DO 45, PAUEL STAO NA 42: Klipersi ostali bez Lenarda, Finiks vratio brejk! (VIDEO)
Devin Buker, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA plej-of

NEZAUSTAVLJIVI BUKER BROJAO DO 45, PAUEL STAO NA 42: Klipersi ostali bez Lenarda, Finiks vratio brejk! (VIDEO)

Od ranije je van stroja Pol Džordž koji će se teško oporaviti do kraja serije sa Sansima

Objavljeno:

Košarkaši Finiksa vratili su prednost domaćeg terena pošto su pobedili oslabljene Los Anđeles Kliperse u gostima sa 129:124 i poveli sa 2:1 u prvom kolu NBA plej-ofa Zapadne konferencije.

Sanse je predvodio Devin Buker sa 45 poena, sedam skokova, tri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade. Kevin Durent je postigao 28 poena uz šest skokova i pet asistencija, a Tori Krejg 15 poena.

Diandre Ejton je pobedi doprineo sa 12 poena i 11 skokova, a Kris Pol sa 11 poena, sedam asistencija, pet skokova i tri ukradene lopte.

U ekipi iz Los Anđelesa Norman Pauel je postigao 42 poena uz pet skokova, a Rasel Vestbruk imao je 30 poena, 11 asistencija, osam skokova i tri ukradene lopte. Bons Hajland dodao je 20 poena, a Terens Men 10.

Uoči meča, Klipersi su doživeli ozbiljan udarac jer je objavljeno da će im najbolji igrač Kavaj Lenard zbog problema sa desnim kolenom propustiti duel. Od ranije je, takođe zbog povrede kolena, van stroja i Pol Džordž, ali se trenutno samo Lenardu prognozira povratak za četvrtu utakmicu serije.

Ona je na programu u subotu uveče u Los Anđelesu.

Bonus video:

00:08

Ludnica ispred Novakovog hotela

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.