MARINA NE ZABORAVLJA SVOJE CRNO-BELE: Srećna sam što sam postala šampion Evrope istog dana kao i moj Partizan!
Marina Maljković, Foto: Starsport©

CRNO-BELO SRCE

MARINA NE ZABORAVLJA SVOJE CRNO-BELE: Srećna sam što sam postala šampion Evrope istog dana kao i moj Partizan!

Selektorka Srbije je do titule došla na Vaskrs 16. aprila, a istog dana pre tačno 31 godinu Partizan se popeo na krov Evrope

Objavljeno: 11:12h

Marina Maljković je osvojila Evroligu sa ekipom Fenerbahčea.

Turski velikan je posle četiri izgubljena finala konačno uspeo da dođe do titule najboljeg tima u Evropi.

- Velika stvar za ovaj klub i celo sportsko društvo, jer se pričalo da su gubitnici. Srećna sam zbog njih, ali devojke su te koje su u najvažnije i u prvom planu. Sem Željka Obradovića i Evrolige, Fener je konstantno nazivan luzerom. Mnogo finala su izgubili i nose istinske traume. Devjoke su svhatile o čemu se radi, žele su to više od svega. Ušle su sa željom da u 40 minuta pokažu sve ono što smo radili tokom cele sezone. Ja im čestitam na tome - rekla je Marina Maljković posle osvajanja Evrolige.

Marina Maljković
Marina Maljkovićfoto: Michal Cizek / AFP / Profimedia

Selektorka Srbije je do titule došla na Vaskrs 16. aprila, a istog dana pre tačno 31 godinu Partizan se popeo na krov Evrope.

- Srećna sma što je ovaj trofej osvojen na veliki praznik Vaskrs. Privatno sam srećna što sam Evroligu osvojila 30 godina nakon jednog od evroligaškog trofeja moga oca (Božidar Maljković), koji je osvojio 15. aprlia 1993. godine sa Limožom. Na današnji dan (16. april) i moj Partizan je pre 31 godinu postao šampion Evrope. To su neke znaimljivie stvari.

Marini Maljković ovo je bi odrugi evropski klupski trofej u trenerskoj karijeri, pošto je 2018. godine osvojila Evrokup sa Galatasarajem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.