UPOZORENJE ZA JOKIĆA! Da li će on napraviti Srbinu VELIKI PROBLEM u plej-ofu?
Nikola Jokić, Foto: EPA/Will Oliver

VREME JE ZA NOVE IZAZOVE

UPOZORENJE ZA JOKIĆA! Da li će on napraviti Srbinu VELIKI PROBLEM u plej-ofu?

Denver kreće u ključne borbe, Jokić u prvom planu

Objavljeno: 09:29h

Denver Nagetsi igraju sa Minesota Timbervulvsima u prvoj rundi plej-ofa, a prvi meč je na programu u ponedeljak od 04.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Trener Denvera Majk Meloun izjavio je u razgovoru za novinare na trenigu Nagetsa kako očekuje da košarkaš Minesote Kajl Anderson čuva Nikolu Jokića.

Meloun je pričao o igračima bez kojih su Timbervulvsi bili tokom regularnog dela sezone, a potom se osvrnuo na ključne igrače i njihove glavne karakteristike.

Majk Meloun
Majk Melounfoto: EPA/D. ROSS CAMERON

- Njihov ‘x‘ faktor je Kajl Anderson. Njegov IQ, nesebičnost, sposobnos da učini druge boljim i mogućnost da brani sve pozicije... Mislim da će on biti veoma važan deo ove serije- rekao je Anderson.

Usledilo je pitanje predstavnika medija da li očekuje da upravo Anderson čuva Jokića.

- Više ćemo znati posle prve utakmice. Iznenadil su sve kada su stavili Aleksandra-Vokera da čuva svog rođaka. Mislim da je odradio sjajan posao. Ako se budu držali toga, da ga stave na Džamala (Mareja), onda Kajl ulazi sa klupe. Tako da ili Rudi (Gober) ili Ket (Tauns) čuvaju Jokića od starta. Ali, u nekom trenutku tokom utakmice će Kajl čuvati Nikolu - zaključio je Meloun.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.