LEGENDARNI SINIŠA KOVAČEVIĆ ODUŠEVLJEN: Platio bih da igram za Partizan!
Siniša Kovačević, Foto: youtube.com/BC Partizan TV/printscreen

VELIKAN

LEGENDARNI SINIŠA KOVAČEVIĆ ODUŠEVLJEN: Platio bih da igram za Partizan!

On je uživao u preokretu Partizana, kojeg sada očekuju dueli sa Real Madridom

Objavljeno: 13:45h

Utakmice Partizana u Evroligi pravi su spektakl, a isto je bilo i protiv Panatinaikosa u poslednjem 34. kolu regularnog dela elitnog takmičenja.

Crno-beli su posle preokreta savladali grčkog velikana rezultatom 83:81 i na sjajan način najavili Top 8.

Na tribinama među 20.000 navijača našao se i poznati srpski dramaturg Siniša Kovačević.

On je uživao u preokretu Partizana, kojeg sada očekuju dueli sa Real Madridom.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

- Prvo moram da kažem, nema velikih bivših ljubavi. Mogu da kažem da mi je žao što sam sticajem okolnosti zbog posla i drugih obaveza, jedan značajn period u praćenju aktivnom Partizana propustio. Ja sam onaj partizanovac sa dna kace, vi verovatno nemate pojma ko je Pjerluiđi Marcurati, ko je Fasulas, ko je Velov, ko su ti igrači koji su nekad igrali protiv Partizana. Ja pamtim jednog Partizanovog centra koji nije mogao da zakuca, zvao se Mihajlo Farčić. Naravno, trebalo je strpljenja kao i u svakom poslu, bez obzira što je u početku ove sezone ličilo da će bit ovako kako je sad, mislim da je sezona fantastična što se tiče Evrolige, a još nije kraj. Ima još da se igra i dovoljna je jedna velika pobeda nad velikim protivnikom i eto nas na fajnal foru - rekao je on za TV Partizan.

Pored toga, Siniša Kovačević je prokomentarisao i čitav tim Partizana, kao i atmosferu, zbog koje bi, kako on kaže, "platio da igra u timu".

- Ova atmosfera je fantastična, ovo je nešto, ja sam putovao, gledao sam raznih utakmica u raznim sportovima širom sveta, nešto ovako se ne može doživeti. Napisao sam na Tviteru, kad sad nisam umro, živeću 100 godina. Ja da sam nešto malo mlađi, ja bih plaćao da igram za Partizan. Verovatno upravi Partizana neće biti teško da obnovi ugovore svojim igračima koji treba da odu, jer igrati u ovakvoj atmosferi, to je kao pevati u Milanskoj skali ili pevati balet u Boljšoj teatru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.