OD "UĆUTI KU*KO" DO "SRAN*A SE DEŠAVAJU": Gober se izvinio Andersonu, MekDenijels slomio šaku udarcem u zid! VIDEO
Gober udara Andersona, Foto: Printscreen/Twitter/@Backcourtalerts

nervozni vukovi

OD "UĆUTI KU*KO" DO "SRAN*A SE DEŠAVAJU": Gober se izvinio Andersonu, MekDenijels slomio šaku udarcem u zid! VIDEO

Timbervulvsi su na kraju pobedili Pelikanse i u plej-inu Zapada će igrati protiv Los Anđeles Lejkersa

Objavljeno:

Centar Minesote, Rudi Gober, izvinio se saigraču Kajlu Andersonu kog je udario tokom tajm-auta na poslednjoj utakmici regularnog dela NBA sezone protiv Nju Orleansa.

Njih dvojica su se najpre verbalno sukobili posle čega je Gober udario Andersena, pre nego što su su ih razdvojili saigrači. Rukovodstvo franšize je odmah poslalo Francuza kući.

- Emocije su me nadvladale. Nije trebalo da reagujem na način na koji sam reagovao. Izvinjavam se navijačima, organizaciji i posebno Kajlu kog izuzetno volim i poštujem kao saigrača - napisao je Gober na svom Tviter nalogu nekoliko sati posle incidenta.

Timbervulvsi su na kraju pobedili Pelikanse i u plej-inu Zapada će igrati protiv Los Anđeles Lejkersa.

BOGDANOVIĆ NA JOVIĆA, JOKIĆ I DENVER ČEKAJU: Završen ligaški deo NBA, evo parova plej-ofa i plej-ina!

Oglasio se i Anderson koji je tokom verbalne rasprave razbesneo Gobera kad mu je rekao "Ućuti, ku*ko!". Pročulo se da se sukob nastavio u svlačionici iza zatvorenih vrata, a Anderson je u jednom trenutku poručio Goberu „da će ga prebiti“, i to dok su bili na parketu.

- Temperament bukti, usred si utakmice, utakmice koju svi želimo da dobijemo, ogromne, tako je. Sra*ja se dešavaju. Nije prvi put da se tako nešto desi - rekao je Anderson.

Anderson je ušao u igru umesto Gobera, nakon što je Francuz poslat kući, te počeo drugo poluvreme u startnih pet umesto njega. - Nastavićemo dalje. Želimo da pobeđujemo. Desilo se šta se desilo. To će ostati u kući. Nije prvi put da neko zamahne na mene. Pričaćemo o tome i produžiti. Odrasli smo ljudi - dodao je Anderson.

Ovaj incident je samo jedan od dva velika problema koja su potresla "Vukove" u završnici sezone.

Na poluvremenu meča Džejden MekDenijels je u besu udario pesenicom u zid i slomio šaku, pa će Vulvsi morati bez njega protiv Los Anđeles Lejkersa u plej-inu u sredu.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.