MNOGIM NAVIJAČIMA NEDOSTAJE OVE SEZONE: Nedović otkrio zanimljiv razgovor koji je imao sa Kalinićem!
Nemanja Nedović i Nikola Kalinić tokom meča Crvena zvezda - Barselona, Foto: Starsport©

ISKRENA IZJAVA

MNOGIM NAVIJAČIMA NEDOSTAJE OVE SEZONE: Nedović otkrio zanimljiv razgovor koji je imao sa Kalinićem!

Srpski košarkaš govorio je i o tome kako mu prija uloga lidera tima

Objavljeno: 08:54h

Mnogi navijači Crvene zvezde ne mogu da prežale odlazak Nikole Kalinića, a izvesno je da bi ostao da je znao ko će sve doći u klub.

Kada Barsa zove, nema mnogo oklevanja, to je i podvuklo Nikolu Kalinića. Uz to, Barsina ponuda stigla je kada se nije znalo ni u kom će pravcu ići Crvena zvezda, najavljen je već bio odlazak Dejana Radonjića, Ostina Holinsa, Dejana Davidovca...

Sve je u Zvezdi još bilo u magli, a nešto kasnije je odjeknula bomba i tim je pojačao Nemanja Nedović. U intervjuu za Sportal, Nedović je opisao kako je i izgledalo mimoilaženje.

- Čuo sam se sa njim kad sam bio pred potpisom. I on se iznervirao malo, bio je u fazonu, "što se nije ranije izdešavalo sve to, da znam u kom pravcu da razmišljam", ali tad je već sve krenulo sa Barselonom i nije bilo realno da ja sad njega ubeđujem, "nemoj da ideš u Barselonu". On je svoje odradio prošle godine, ispunio je sva očekivanja zbog kojih se vratio, i zasluženo je otišao da ispuni svoj san i zaigra za jedan od najjačih klubova u Evropi. Žao mi je, naravno, sigurno je da bi on dosta lepo "legao" na ovu ekipu, ali dobro - rekao je Nedović.

1 / 3 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Zvezda je prošle godine ubola premiju sa Nikolom Kalinićem. Lider tima je bio domaći košarkaš vrhunske klase, a kada je on otišao, taj recept je ponovljen sa tobom. Koliko ti prija ta uloga?

- Znači to dosta. Domaća okosnica je najbitnija i ako imaš domaćeg igrača koji ima neko ime i neku karijeru iza sebe i ispred sebe, to znači klubu, navijačima i saigračima. Nisam ja tu sad neki lider, više volim da pričam na terenu, Laza je tu naš kapiten i pita se za mnoge stvari. Ali siguran sam da i ovi mlađi gledaju ka meni kada treba da se donesu bitne odluke i na terenu i van terena. Bitno je imati domaće igrače, drago mi je što ove sezone igramo sa najviše domaćih igrača jer je to i smisao ovog kluba. Naravno, uvek je bitno pogoditi sa strancima. Što se tiče karaktera momaka, mislim da smo ove godine pogodili sa svima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.