ŠAMPION SE MUČIO, PA RAZBIO BORAC! Crvena zvezda zakazala SPEKTAKL sa Partizanom!
Crvena zvezda - Borac, Foto: Starsport

AKO JE IKO SUMNJAO...

ŠAMPION SE MUČIO, PA RAZBIO BORAC! Crvena zvezda zakazala SPEKTAKL sa Partizanom!

Ubedljivo drugo poluvreme dovoljno protiv Čačana

Objavljeno: 20:31h

Košarkaši Crvene zvezde su se plasirali u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su savladali ekipu Borca iz Čačka rezultatom 89:64, i tako zakazali meč sa Partizanom.

Izabranici Duška Ivanovića su jako loše ušli u meč, što su Čačani znali da iskoriste i tokom prvog kvartala naprave dvocifrenu prednost.

Filip Petrušev je bio jedini raspoložen u uvodnim minutima, da bi se crveno-beli konsolidovali krajem prve četvrtine i stigli na posed zaostatka 17:19.

Kampaco donosi potpuni preokret aktuelnom šampionu, i od tada favoriti nisu gubili vođstvo.

KK Crvena zvezda, KK Borac Čačak, Kup Radivoja Koraća
foto: Starsport

Nisu blistali košarkaši Zvezde ni tokom drugog perioda, sa druge strane je sjajno igrao nekadašnji as Partizana Đorđe Gagić, ali uspeva Zvezda da sačuva vođstvo i ode na poluvreme sa 35:31.

Na startu drugog poluvremena smo videli razmenu trojki Nedovića i Tomaševića, a onda je u prvi plan iskočio Luka Vilosa koji pogađa dve trojke!

Posle tog trenutka, razigrali su se i ostali igrači, uzimali šuteve sa distance i pogađali! Na kraju četvrtine je bilo 64:48.

Poslednja deonica je bilo samo odrađivanje posla, a crveno-beli su lagano priveli meč kraju, a sama činjenica da su postigli više od 50 poena tokom drugog poluvremena govori za sebe.

Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je Luka Vildoza sa 18 poena, Nedović je dodao 13, dok su po 10 imali Kampaco i Dobrić u pobedničkom timu, dok su kod Borca najbolji bili Radonjić i Gagić sa po 14 poena, dok je Hanter Hejl dodao 13.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.