MOJ SAN JE UMRO! Ranijerijeva izjava posle otkaza u Lesteru tera suze na oči! (VIDEO)
Foto: Fonet

Šteta!

MOJ SAN JE UMRO! Ranijerijeva izjava posle otkaza u Lesteru tera suze na oči! (VIDEO)

"Najviše od svega zahvalan sam fudbalskom klubu Lester. Avantura je bila neverovatna i zauvek će živeti u meni. Od srca sam zahvalan svima u klubu, svim igračima, saradnicima, svima koji su bili tu i deo onoga što smo postigli, ali najviše navijačima", istakao je Ranijeri
Objavljeno: 09:34h

Italijanski fudbalski trener Klaudio Ranijeri rekao je danas da je njegov "san umro" kada ga je otpustio Lester, devet meseci pošto je sa klubom osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lester je otpustio Ranijerija zbog loših rezultata, pošto je posle 25 kola ekipa 17. na tabeli, sa bodom više od zone ispadanja. Svetski mediji i navijači su tu odluku uprave Lestera nazvali brutalnom, posebno posle velikog uspeha kluba koji je i pred šansi 5.000-1 uspeo da osvoji Premijer ligu prošle sezone, samo godinu dana pošto je izbegao ispadanje.

Ranijeri je u današnjem saopštenju zahvalio Leseru što mu je pružio nezaboravnu avanturu, iako je proznao da je juče njegov "san umro". Italijan je rekao da je želeo da ostane u klubu i zahvalio navijačima i novinarima na podršci tokom, kako je rekao "najveće fudbalske priče".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.