OTKRIVENA TAJNA TRENINGA DRAŽENA PETROVIĆA: Evo zašto je bio ZLA MAŠINA na terenu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

neponovljivo!!!

OTKRIVENA TAJNA TRENINGA DRAŽENA PETROVIĆA: Evo zašto je bio ZLA MAŠINA na terenu! (VIDEO)

Njegov fanatizam bio je izvan granica realnog...svaki šut na treningu shvatao je kao da mu od njega zavisi karijera...
Objavljeno:

Davnih sedamdesetih godina prošlog veka, profesor Dragan Milanović bio je jedinstvena pojava u svetu sporta, pošto tada nije bilo kao danas, pregršt stručnih kondicionih trenera.

Milanović je tih godina bio nosilac katedre treninga na zagrebačkom KIF-u, radio je u odbojkaškom klubu Mladost, a takođe je sarađivao sa brojnim atletičarima, da bi 1979. godine počeo da trenira slavnog Krešimira Ćosića, a zatim i Dražena Petrovića, odnosno Tonija Kukoča.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za sve to je zaslužan i Dušan Ivković, koji je u svoj stručni štab uvrstio profesora Milanovića.

Dovoljno je samo reći i da je Milanović radio sa vaterpolistima i rukometašama Zagreba kada su se popeli na krov Evrope, a takođe je bio i u AEK-u, Panatinaikosu, Fenerbahčeu...

Milanović kaže da je najuporniji sportiska sa kojim je radio bio Dražen Petrović.

Šampion na 16 sati! Koga je izbacio iz svlačionice, pa dobio otkaz? Vlade Đurović o Draženu i drugim nepoznatim detaljima karijere! (FOTO) (VIDEO)

- Krenuli smo sa radom još kada je imao 17 godina, a u istom danu je imao po dva treninga i jedno predavanja o tome kako se brinuti o svom telu. Dražen je imao ogromnu potrebu da što više radi, takvu želju nisam nikada posle video, da toliko želi da radi na svojoj spremi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.