Iako je Zvezda demonstrirala moć, Delije se hvataju za glavu! (FOTO)
Foto: Fonet

teška situacija

Iako je Zvezda demonstrirala moć, Delije se hvataju za glavu! (FOTO)

Crnogorski stručnjak nije imao lepe vesti posle plasmana u polufinale, a one su vezane za zdravstveni bilten i to svakako zabrinjava sve u klubu i oko njega pred nastavak takmičenja
Objavljeno: 22:26h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veliki broj povreda njegovih košarkaša otežava situaciju i dodao da su minimalne šanse da Nejt Volters i Milko Bjelica budu spremni za polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Da li sam trener FMP-a veruje u svoju izjavu pred meč sa Zvezdom? (VIDEO)

- Situacija je prilično teška. Videćemo sutra, ali su minimalne šanse da u subotu računamo na bilo koga od njih - rekao je Radonjić novinarima posle utakmice protiv Vršca u Nišu.

Igrale se Delije! Crvena zvezda odradila lakši trening u četvrtfinalu Kupa! (FOTO)(VIDEO) Zvezda se plasirala u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto je lako i ubedljvo sa 99:47 pobedila Vršac. Protivnik u borbi za finale biće joj FMP.

Crveno-beli su bili oslabljeni neigranjem Voltersa i Bjelice, kao i Nemanje Dangubića, koji nije doputovao na završni turnir u Niš.

OVO JE LUDNICA: Šta to leti po Čairu, a nisu golubovi iz Hale Pionir? (VIDEO)

- Voleo bih da oni budu zdravi. Čeka još ovoliko utakmica koliko smo odigrali do sada - kazao je Radonjić i dodao da će se o stanju povrede Dangubića više znati od ponedeljka.

KOJA VAM JE NAJDRAŽA USPOMENA IZ ZVEZDE? Neočekivani odgovor na ovo pitanje podigao je Sever na noge! (VIDEO)

#Onokad se igrate košarke! Mirno li spavate, Denver Nagetsi? (VIDEO)

Radonjić je naveo da su utakmica izmedju Zvezde i Vršca, odnosno FMP-a i Spartaka, pokazale razliku u kvalitetu ekipa koje igraju regionalno i domaće takmičenje.

- Odigrali smo odgovorno, ali me zanima kako ćemo izgledati protiv FMP-a, koji sigurno predstavlja kvalitetnog protivnika. Tek ćemo da vidimo kako stoje stvari - kazao je Radonjić.

Trener Zvezde nije želeo mnogo da govori o narednom rivalu u Kupu. - Radi se o kvalitetnom protivniku sa mnogo mladih igrača - rekao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Petar Rakićević rekao je da je zadovoljan igrom i rezultatom protiv Vršca.

Gudurić ima šansu da uradi isto što i miljenici Grobara! Da li će uspeti? (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.