"NEĆU NORMALNU EKIPU, TAKVE NE OSVAJAJU TROFEJE"! Ivanovićeve pohvale i iskrenost oko nastupa Kampaca protiv Barse
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

"igrači daju sve od sebe"

"NEĆU NORMALNU EKIPU, TAKVE NE OSVAJAJU TROFEJE"! Ivanovićeve pohvale i iskrenost oko nastupa Kampaca protiv Barse

On je igrač koji ima ime, dokazao je svoj talenat dok je igrao u Madridu, a ono što je bitno za nas je da on to pokaže i ovde, rekao je trener Crvene zvezde o Fakundu

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Borac sa 86:57 u 12. kolu ABA lige, a utiske posle utakmice izneo je trener Beograđana Duško Ivanović.

Čačani su u jednom trenutku došli do minus četiri, a crveno-beli su goste slomili serijom 28:3 od sredine treće četvrtine.

- To je zasluga ovih igrača koji daju sve od sebe, izuzimajući ovih desetak minuta koje je bilo loše. To opuštanje je normalno za normalne ekipe, a ja neću normalnu ekipu. Ova ekipa hoće nešto da osvoji, a ako hoće to, onda nije normalna. Obične, normalne ekipe ne osvajaju trofeje - rekao je Ivanović.

Duško Ivanović
Duško Ivanovićfoto: Starsport©

Debitovao je u novom timu i Fakundo Kampaco koji je oduševio navijače.

- Videli ste. On je igrač koji ima ime, dokazao je svoj talenat dok je igrao u Madridu, a ono što je bitno za nas je da on to pokaže i ovde. Večeras osim njegove velike želje, on je veliki profesionalac, videlo se da će mu trebati evidentno vremena da postigne pravu formu - istakao je iskusni stručnjak.

Fakundo Kampaco na utakmici Crvene zvezde i Borca iz Čačka
Fakundo Kampaco na utakmici Crvene zvezde i Borca iz Čačkafoto: Starsport©

Crnogorski strateg dodao je da klub radi sve što je u njegovoj moći da Fakundo Kampaco u petak od 19 časova zaigra protiv Barselone u Evroligi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.