OSTOJA MIJAILOVIĆ PROGOVORIO O LAŽNIM KOVERTAMA: Ponovo BUKTI RAT u crno-belom taboru!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

au!

OSTOJA MIJAILOVIĆ PROGOVORIO O LAŽNIM KOVERTAMA: Ponovo BUKTI RAT u crno-belom taboru!

Mijailović otkrio dešavanja u JSD Partizan

Objavljeno:

Predsednik KK Partizan i prvi čovek JSD Partizan Ostoja Mijailović pričao je o stanju u okviru Sportskog društva.

On ističe da je situacija u Fudbalskom klubu krajnje zabrinjavajuća i detaljnije otkrio šta se dešava i kako se "kuje zavera" protiv njega.

- Ništa nije slučajno. Znamo za sastanak na spratu stadiona Partizana nakon čega će od jednom fudbalski klub dobiti podršku a mene će vređati. Postoje informacije i o nekim kovertama sa sumnjivom sadržinom... A niti ja niti KK Partizan funkciniše na taj način. Sad bi mi verovatno u nečijim glavama trebali da prebacimo sadržaj tih čuvenih koverata zarad mira u kući ili će džu-boks nastaviti da svira. Neće to moći da prođe na taj način. Niko nije naivan, a ovo nije divlji zapad - rekao je Mijailović.

Milorad Vučelić, Ostoja Mijailović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević, Printscreen

- Vrlo je lako zaključiti šta je pozadina svega. A javnost treba da zna kako ne bi bila obmanuta. Ako pogledamo ko ne poštuje finansijske obaveze prema JSD Partizan, prema održavanju stadiona i drugim troškovima i kome preti uvođenje privremenih mera zbog tih stvari, lako se da zaključiti ko je izveo matematiku da ta plaćanja uz pomoć koverata sumnjive sadržine i džu-boksa pokuša da izbegne. Samo što taj bezobrazan, ali ipak naivan pokušaj ne može da im uspe.

Istakao je da je stadion Partizana u veoma zabrinjavajućem stanju.

Stadion Partizana
Stadion Partizanafoto: Espreso

- U toj priči nema ni "B" od brige za Partizan. Tu se brane oni ljudi koji su doveli do toga da naš stadion izgleda onako kako sada izgleda. A dajem vam samo nekoliko fotografija na uvid. Verujte, uživo je još gore - podvukao je Mijailović.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.