ŠTA SE S NJIMA DESILO? Gde su i šta rade Zvezdini igrači koji su osvojili Evroligu? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

Pronašli smo ih

ŠTA SE S NJIMA DESILO? Gde su i šta rade Zvezdini igrači koji su osvojili Evroligu? (VIDEO)

Mnogi su zaboravili da su crveno-beli imali jednu izuzetno talentovanu generaciju koja je trijumfovala na fajnal-ejtu Evrolige 2014. godine
Objavljeno:

Crvena zvezda ove sezone igra zaista sjajno u Evroligi i ostvaruje rezultate mnogo veće nego što su im predviđali uoči početka sezone.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Plasman u četvrtfinale najjačeg evropskog takmičenja je postao realnost, dok oni najoptimnističniji navijači se nadaju i mogućem plasmanu na fajnal-for.

foto: Filip Plavčić

Doduše čini se da će sledeće sezone se mnogo jače napasti plasman na završni turnir s obzirom da će se održavati u Beogradu.

Upravo kada govorimo o igranjima na fajnal-foru Evrolige, mnogi zvezdaši su očekivali da bi to moglo da se dogodi kada bude za veliku scenu stasala čuvena Zvezdina generacija juniora koji su osvojili juniorski turnir Evrolige 2014. godine.

Bili su to momci rođeni 1996. godine i mlađi koji su u finalu trijumfovali nad Real Madridom 55:42 predvođeni trenerom Slobodanom Klipom i MVP-ijem turnira Vojislavom Stojanovićem.

Od tada je prošlo skoro tri godine i ti momci su već stasali za veliku scenu, a mi smo odlučili da se pozabavimo gde se igrači tog tima nalaze sada, kada se već očekuje da sa 20-21 godinom preuzimaju sve veću ulogu u seniorskom timu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.