OSTOJA MIJAILOVIĆ JE REKAO ŽELJU OBRADOVIĆU DA IZABERE AUTO KOJI ŽELI! Njegov odabir će vas IZNENADITI!
Ostoja MIjailović izneo je intrigantne detalje, Foto: Starsport©

jedan jedini žoc!

OSTOJA MIJAILOVIĆ JE REKAO ŽELJU OBRADOVIĆU DA IZABERE AUTO KOJI ŽELI! Njegov odabir će vas IZNENADITI!

Tokom svog govora je kao primer uzeo trenera košarkaša Partizana

Objavljeno:

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović govorio je sukobima unutar sportskog društva crno-belih kada je otkrio jedan zanimljiv detalj.

Tokom svog govora je kao primer uzeo trenera košarkaša Partizana Željka Obradovića i tom prilikom otkrio koji auto vozi.

LEGENDARNI AS O SVAĐI SA TRENEROM PARTIZANA: Vreme će pokazati da li ću se pomiriti sa Željkom!

"Angažovali smo državnu revizorsku kuću da ispitamo sve njihove sumnjive transkacije koje su napravili i za onaj silni novac koji su podizali bez pokrića. Slede krivične prijave i moraće da odgovaraju za to. Neće ih spasiti kampanje na pojedinim televizijama protiv mene, porodice, ljudi oko mene - započeo je Mijailović, pa potom nastavio:

- Ne osećam potrebu da dugujem bilo šta. Dugujem državi koja mi je dala mogućnost da ovde imam normalnu kompaniju, da budem predsednik kluba… U SD Partizan ima 50 radnika, dug za njihovo socijalno i penziono je 74 miliona dinara, nemaju knjižice da se leče. Oni voze automobile od 800 evra, a direktor Partizana koji ima platu 5.000 evra vozi auto od 200.000 evra, blindirani. Mislite da je normalno to? Znate koji auto vozi Željko Obradović? Rekao sam mu kada je došao da izabere koji auto želi iz moje kompanije, a on je rekao da hoće fiću 500, crnu sa belim sedištima", rekao je Obradović za "Sportklub".

Njegova izjava je došla neposredno pre nego što crno-beli počnu svoj meč drugog kola Evrolige u Vitoriji protiv Baskonije.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.