NBA IMA NOVU BAJKU: Došao je niotkuda i za dva dana presudio i Sparsima i Kavalirsima! (VIDEO)
Foto: Reuters

Bjelica vrlo dobar

NBA IMA NOVU BAJKU: Došao je niotkuda i za dva dana presudio i Sparsima i Kavalirsima! (VIDEO)

Zapamtite ime Jogi Ferel, jer izgleda da ćemo uskoro tek videti od čega je sazdan
Objavljeno: 08:38h

NBA izgleda dobija novu bajku o ružnom pačetu koje izrasta u prelepog labuda, samo što u ovoj interpretaciji, momak od koga niko ništa nije očekivao izrasta u igrača koji ruši najjače timove.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kao što je u noći između nedelje i ponedeljka, San Antonio morao da zapamti, isto tako će sada i Klivlend na čelu sa Lebronom Džejmsom dobro upamtiti ime Jogi Ferel.

Ovaj momak je pre tri dana igrao u razvojnoj NBDL ligi za Long Ajland Dakse, kada je dobio poziv za desetodnevni ugovor sa Dalasom i čini se da je već uspeo sebi da obezbedi ugovor do kraja sezone.

Pošto je prvo svojim slobodnim bacanjima presudio Sparsima, dva dana nakon dolaska u Teksas, sada je ubacio 19 poena šampionu i uspeo da zaustavi jednog od najboljih strelaca lige, Kajrija Irvinga.

Ne moramo ni da govorimo da je Dalas, kao najgori tim lige, uspeo da savlada Kavalirse 104:97, zahvaljujući momku koji je u decembru bio "vejvovan" u Bruklinu.

Pored mladog Ferela, za 7. poraz šampiona u poslednjih 11 mečeva, zaslužan je i Harison Barns sa 24 poena, kao i Vesli Metjuz sa 21, dok je Set Kari ubacio 16.

Kod Kavalirsa nije bilo povređenog Kevina Lava, Lebron je bio najbolji sa 23 poena, dok je Irving zaustavljen na 18 koševa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.