POZNATO KO JE DAO PODRŠKU OSTOJI MIJAILOVIĆU! "Da razum preovlada!"
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

BURA NE JENJAVA!

POZNATO KO JE DAO PODRŠKU OSTOJI MIJAILOVIĆU! "Da razum preovlada!"

Dva kluba potvrdila podršku Mijailoviću

Objavljeno:

Teniski klub Partizan saopštio je da je na vanrednoj Skupštini JSD Partizan podržao kandidaturu predsednika košarkaškog kluba Ostoje Mijailovića.

Skupština JSDP trebalo je da bude održana u ponedeljak popodne, kandidati za predsednika bili su dosadašnji predsednik Milorad Vučelić, koji je na čelu fudbalskog kluba i predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović, ali je došlo do haosa na stadionu u Humskoj, pošto su obojica proglasila pobedu.

Mijailović je rekao da je napustio sednicu pošto pojedinim predstavnicima nije dozvoljeno da prisustvuju. On je okupio predstavnike 13 klubova i u prostorijama Teniskog kluba održao sednicu, na kojoj je izglasan za novog predsednika JSDP.

Istovremeno Vučelić je rekao da je prekinuo Skupštinu zbog nedostatka kvoruma, a fudbalski klub je sinoć najavio njegovu konferenciju za novinare nazvavši ga "aktuelni predsednik JSDP".

Milorad Vučelić
Milorad Vučelićfoto: Starsport

Teniski klub Partizan naveo je da je Skupština sinoć održana u prostorijama tog kluba i da je Mijailović jednoglasno izabran za predsednika JSDP.

- Kao jedan od klubova sa dugogodišnjom tradicijom, teniski klub Partizan je prepoznao u program gospodina Ostoje Mijailovića viziju i boljitak za sve klubove JSD. Verujemo u mogućnosti i potencijale svih naših klubova u JSD i želimo da gradimo atmosferu punu poverenja u kojoj jedni druge podržavamo i poštujemo. Žao nam je zbog novonastale situacije i nadamo se da ćemo zajedničkimsnagama uspeti da rešimo sve nesuglasice kako bi se ujedinili i doprineli formiranju jedne jake porodice Jugoslovenskog Sportskog Društva - navodi se u saopštenju.

Na društvenim mrežama oglasio se i ragbi klub Partizan, koji je takodje podržao kandidaturu Mijailovića.

Klub je naveo da je bio pred gašenjem zbog loše finansijske situacije, da JSDP treba da bude jednak prema svim svojim članovima i da svi zajedno moraju da grade renome i ime Partizana.

- Mi smo u Mijailoviću prepoznali energiju koja je potrebna da se ponovo pokrene 'parni valjak', da nas ponovo poštuju i cene po zalaganju na terenu i fer sportskoj borbi, a ne da nas smatraju nižerazrednim timovima za potkusurivanje. Nadamo se da će razum prevladati i da će JSDP uz pomoć novog predsednika i UO vratiti staru slavu Partizanu - naveo je ragbi klub Partizan.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.