NAJBOLJI KOŠARKAŠ ITALIJE PROPUŠTA EVROBASKET! Najgadnija povreda, noćna mora svakog sportiste (VIDEO)
Danila Galinarija su hitno izneli sa terena, Foto: Printscreen/twitter/ClutchPointsApp

AZURI OSTALI BEZ JEDNOG IGRAČA!

NAJBOLJI KOŠARKAŠ ITALIJE PROPUŠTA EVROBASKET! Najgadnija povreda, noćna mora svakog sportiste (VIDEO)

Njemu je potom ukazana pomoć na terenu, a prve prognoze govore da se Galinari do 2023. godine izvesno neće vraćati na parket

Objavljeno:

Italijanski košarkaš Danilo Galinari doživeo je tešku povredu kolena i najverovatnije će propustiti predstojeći Evrobasket.

Ono čega se u svakoj reprezentaciji najviše plaše dogodilo se Italijanima... Najbolji košarkaš Azura Danilo Galinari doživeo je tešku povredu tokom duela sa Gruzijom u okviru kvalifikacija za Mundobasket i najverovatnije neće biti na raspolaganju Đanmarku Poceku na Evropskom prvenstvu!

NEŠA ILIĆ PREKINUO PEŠIĆEVU KONFERENCIJIU! Scena koja će vas sve nasmejati do suza! (VIDEO)

Prilikom jednog doskoka u kontri, čini se da je Galinari oštetio ligamente kolena. Italijan je odmah znao "koliko je sati", uhvatio se za nogu i ostao na parketu. Sudija je odmah prekinuo susret, prve analize nisu dobre i šuška se da bi as Boston Seltiksa mogao na višemesečnu pauzu.

Njemu je potom ukazana pomoć na terenu, a prve prognoze govore da se Galinari do 2023. godine izvesno neće vraćati na parket... Naravno, potrebno je da prođe detaljne lekarske preglede kako bi bilo sve potpuno jasno, ali po svemu sudeći Azuri će u Milanu igrati bez glavnog aduta.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.