Ima li Zvezda šanse protiv Fenera? Radonjić je odgovorio i rekao šta mora da se desi za to!
Foto: Beta/Branislav Božić

Mnogo toga mora da se poklopi

Ima li Zvezda šanse protiv Fenera? Radonjić je odgovorio i rekao šta mora da se desi za to!

Trener crveno-belih je govorio o predstojećem duelu sa ekipom koju nikada nije pobedio u 7 mečeva
Objavljeno:

- Da bismo dobili Fener sigurno moramo da igramo iznad naših mogućnosti, jer igramo protiv tima koji je toliko kvalitetan, to je pokazao u svim duelima protiv nas. Oni su sada kompletni, vratio im se Bogdanović... Da su bili kompletni, sigurno bi imali manje poraza. Moramo da damo sve od sebe, naravno, tu su i naši navijači da nam pomognu da budemo konkuretni. Moramo da igramo dobru odbranu, da imamo kontrolu skoka, da trčimo, da odgovorimo na njihovu snagu, da igramo dobar napad kako bismo došli do neke šanse da ih pobedimo - kazao je strateg šampiona Srbije i ABA lige.

foto: Beta/Branislav Božić

Trener crveno-belih je rekao da se ne treba koncentrisati na samo jednog igrača u odbrani, jer kako je ocenio, Fenerbahče "jak na svim pozicijama". - Da se baziramo u odbrani na samo jednom od njih to bi bilo pogrešno. Tompson je još u fazi adaptacije, trudimo se da ga što pre spremimo da može da pomogne timu.

foto: Beta

Radonjić je rekao da je zdravstveno stanje u ekipi dobro i da će "sa svim raspoloživim snagama" dočekati Fenerbahče. On je kazao da njegovoj ekipi ne manjka motivacije i da je degutantno pričati o tome u utakmicama Evrolige.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.