Šta je Džikić imao da kaže o situaciji u koju Partizan stalno upada? (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

veliki trijumf

Šta je Džikić imao da kaže o situaciji u koju Partizan stalno upada? (FOTO)

- Imamo velikih problema s povredama. Činjenica je da nam fale tri beka, Frenk Robinson, Vanja Marinković i Branislav Ratkovica. Imamo ludački raspored u sledećih mesec dana
Objavljeno:

Aleksandar Džikić je rekao da su košarkaši Partizana iskoristili šansu "koju im je utakmica pružila" i pobedili u gostima Šarlroa u FIBA Ligi šampiona.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Pre svega, čestitam igračima domaćeg tima. Igrali su stvarno dobro. Stavili su nas u vrlo tešku situaciju. Činjenica je da imamo čudnu sezonu. Bili smo previše puta u ovakvoj situaciji. Nismo paničili, borili smo se do kraja, a onda, ponekad, utakmica vam pruži priliku da pobedite. Mi smo je iskoristili - rekao je Džikić u Belgiji.

Partizan je pobedio sa 65:63, sa četiri vezana poena u finišu meča.

- Imamo velikih problema s povredama. Činjenica je da nam fale tri beka, Frenk Robinson, Vanja Marinković i Branislav Ratkovica. Imamo ludački raspored u sledećih mesec dana, a početak toga je bio ovde. Šarlroa je jak, atletski tim i trebalo nam je vremena da shvatimo kako da čuvamo Dževona Šeperda. Možda nema smisla reći kad vam neko da 31 poen kako ste ga čuvali, ali velika razlika je kako je odigrao prvo i drugo poluvreme - rekao je Džikić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.