SALE OBJASNIO! Đorđević još jednom pokazao zašto ga zovemo Nacionale! (VIDEO)
Foto: Profimedia

car

SALE OBJASNIO! Đorđević još jednom pokazao zašto ga zovemo Nacionale! (VIDEO)

Verujem da će Danilović doneti entuzijazam svojom harizmom i znanjem jer je veliki takmičar. Ima odličnu bazu ostavljenu od prethodnika Dragana Đilasa i treba da nastavi tim putem
Objavljeno:

- Entuzijazam, ambicije, takmičarski karakter, guraju me uvek napred, ka višim ciljevima, ne dozvoljavajući mi da se zaustavim i stavim ispred sebe nešto manje od urađenog. Familija i život ispred svega, biti uz ćerke prisustvom, savetom, stalno, iako su odrasle u devojke. To je i supruzi Seki i meni na prvom mestu. Reprezentacija i klub su deo posla koji ide uz muškarca mojih godina. Uvek ću gledati šta je sledeće. Nemam običaj da se okrećem, da budem zadovoljan utakmicom, titulom, medaljom - rekao je Sale.

On se osvrnuo i na izbor Danilovića za prvog čoveka KSS-a.

- Verujem da će Danilović doneti entuzijazam svojom harizmom i znanjem jer je veliki takmičar. Ima odličnu bazu ostavljenu od prethodnika Dragana Đilasa i treba da nastavi tim putem. Obaveza selektora i svih ostalih jeste da budemo dobri saradnici. Znajući Danilovića, mislim da ima planova u glavi koje samo treba da nam saopšti, a mi da ih ispratimo - rekao je Sale.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.